Fotbal intern

Pandurii nu iartă nimic! Adrian Ienci, dat afară! E al treilea antrenor demis de gorjeni în 10 etape!

Ultima rundă din cadrul Ligii 2 a consemnat o nouă demitere a unui tehnician. Astfel, Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul cu Olimpia Satu Mare, scor 0-1, iar Marin Condescu a decis să-l demită...
30.09.2017 | 16:59
Pandurii nu iarta nimic Adrian Ienci dat afara E al treilea antrenor demis de gorjeni in 10 etape

Ultima rundă din cadrul Ligii 2 a consemnat o nouă demitere a unui tehnician. Astfel, Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul cu Olimpia Satu Mare, scor 0-1, iar Marin Condescu a decis să-l demită pe Adrian Iencsi, după ce a avut o scurtă şedinţă cu acesta.

“Acasă nu prea am reuşit să ne facem jocul, dar să ţinem cont că la Motru nu este locul nostru obişnuit, pe acest teren ne antrenăm cu o zi înainte de meci. Probabil că atât putem în meciurile de pe acest teren. Vom face analiza meciului, dar să ştiţi că nu pot să le reproşez ceva jucătorilor, mulţi fiind de la echipa a doua şi alţii au venit pe parcursul începutului de sezon”, a declarat Iencsi după meci pentru Radio Sport Total FM. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Pandurii, la al treilea antrenor demis

Tehnicianul a continuat, făcându-şi chiar planuri de viitor. “Vom vedea, eu sper că uşor-uşor ne vom coagula şi vom începe să fim tot mai puternici, în special la meciurile de «acasă»”, a mai spus Iencsi, fără să ştie că deja este pe făraş.

Iencsi a fost al treilea antrenor din acest sezon pentru Pandurii. Gorjenii au început pregătirea sub comanda lui Ştefan Nanu, iar după două săptămâni a fost înlocuit cu Mihai Teja, care a rezistat în funcţie doar 48 de ore. În locul acestuia a venit Iencsi. Pandurii ocupă locul 13 după 10 etape, cu 12 puncte. Lider e AFC Hermannstadt, cu 25 de puncte.