Authors

Panţîru a răspuns ofertei de la Craiova. “Voi vedea ce o să fie în vară!”

19.04.2018 | 16:37
Pantiru a raspuns ofertei de la Craiova Voi vedea ce o sa fie in vara

Panţîru a răspuns ofertei de la Craiova! Fotbalistul în vârstă de 22 de ani de la CSM Politehnica Iaşi a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la formaţia antrenată de Devis Mangia la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano.

“Momentan sunt doar nişte vorbe, până la fapte cred că mai este mult. Nu ştiu ce va fi din vară. Eu sunt aici, încerc să-mi fac treaba cât mai bine şi în vară voi vedea ce va fi”, a spus Ionuţ Panţîru, într-o conferinţă de presă.

Craiova îl vrea pe Ionuţ Panţîru, “călăul” FCSB-ului

CS Universitatea Craiova l-a monitorizat pe Ionuţ Panţîru în ultima perioadă, iar oltenii şi-ar dori să profite de problemele financiare pe care le întâmpină echipa CSM Politehnica Iaşi şi să-l aducă în Bănie în vară – vezi detalii.

În vârstă de 22 de ani, Ionuţ Panţîru a jucat în 17 meciuri pentru CSM Politehnica Iaşi în actualul sezon competiţional şi a înscris singurul gol al victorie cu FCSB, din sezonul regulat.

Ce zicea Panţîru după golul contra FCSB-ului

“Ţinând cont că am marcat primul gol în Liga 1, dar şi de valoarea adversarului, se poate spune că a fost cel mai bun meci al meu în Liga 1. E clar, a fost şi cel mai important gol al carierei., Sper să nu mă opresc aici, să urmeze şi altele. Ştiu doar că mi-a venit mingea bine şi am decis să trag. Apoi am văzut-o în poartă. Când am realizat că e gol, nu ştiam ce să fac prima dată. Nu ştiam încotro să o iau. A fost o bucurie imensă. Primul gol în Liga 1. Şi chiar împotriva celei mai puternice echipe. Mister m-a felicitat, ca de altfel toţi colegii. M-a încurajat, mi-a spus să o ţin tot aşa”, spunea Ionuţ Panţîru, după meciul cu FCSB, conform prosport.

300.000 de euro este cota lui Ionuţ Panţîru, conform transfermarkt.com