Fotbal international

PAOK a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Răzvan Lucescu: „El a dorit rezilierea contractului”. Fanii au reacționat: „Asta spune multe”

28.06.2019 | 23:28
PAOK a anuntat pe siteul oficial despartirea de Razvan Lucescu El a dorit rezilierea contractului Fanii au reactionat Asta spune multe

PAOK a anunțat vineri seara prin intermediul site-ului oficial despărțirea de antrenorul Răzvan Lucescu. Conducerea clubului a explicat că rezilierea contractului s-a produs la solicitarea antrenorului. 

PAOK a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Răzvan Lucescu

Deși a contribuit la una dintre cele mai mari performanțe din istoria clubului în precedentul sezon, cucerind eventul în Grecia, PAOK a scris în articolul respectiv doar explicația de trei rânduri, fără a-i transmite antrenorului vreun mesaj de mulțumire.

„PAOK anunță încetarea colaborării cu Răzvan Lucescu. Antrenorul ne-a informat că va fi activată clauza de reziliere pentru ca această despărțire să vină mai devreme” – au scris grecii pe site-ul oficial.

PAOK s-a despartit de Razvan Lucescu
PAOK s-a despartit de Razvan Lucescu

Fanii au remarcat imediat scurta informare a clubului, unul dintre ei reacționând: „Dintr-un anunț atât de scurt poți să îți dai seama de multe”

„Îți mulțumim pentru event. Din păcate, trebuie să ne luăm rămas bun. Așa se întâmplă în această profesie” – a scris un alt fan. Mai interesant este că pe Twitter-ul lui PAOK au apărut și o mulțime de comentarii în arabă, fanii lui Al Hilal, posibila destinație a lui Răzvan Lucescu, dorind să afle cum este acesta ca antrenor.

Narcis Răducan s-a îndreptat în aceeași direcție precum fanii lui PAOK, considerând că lucrurile au fost în neregulă între Răzvan Lucescu și patronul Ivan Savvidis în ultima vreme: „Cred că a fost ceva şi în spatele uşilor, pentru că a fost prea bruscă plecarea lui. El e încă un antrenor tânăr, chiar dacă e bunic, şi cred că ar fi făcut faţă la un club cu pretenţii din Europa. Eu nu judec, pentru că şi Dan Petrescu sau Olăroiu au mers în zone exotice, deşi ar face faţă fără probleme la cluburi din Europa. Când se va întoarce, Răzvan va veni de la un nivel financiar foarte bun şi va trebui să plece de jos, a spus Narcis Răducan, la Fotbal European, pe Digi Sport 1.