Cele mai citite

Spovedania patronului lui PAOK: “Îmi cer iertare. Nu am ameninţat pe nimeni”

Ivan Savvidis, patronul echipei lui Răzvan Lucescu, şi-a cerut scuze pentru faptul că a pătruns, fiind înarmat, pe teren la finalul meciului PAOK - AEK.
13.03.2018 | 15:34
Spovedania patronului lui PAOK:
ADVERTISEMENT

Patronul echipei PAOK Salonic, multimiliardarul Ivan Savvidis, a devenit un personaj de notorietate după ce a pătruns pe teren, în minutul 90 al meciului cu AEK, având asupra sa un pistol. Mass-media din întreeaga lume a relatat cele întâmplate şi apariţia şocantă a lui Savvidis, care însă nu a sciţat nici un moment vreun gest de a atinge arma pe care o purta la şold.

Pe numele său poliţia elenă a emis un mandat de arestare, deoarece s-a constatat că autorizaţia de a deţine pistol expirase de câteva zile şi nu fusese reînnoită, miliardarul justificând faptul că avea arma asupra lui ca urmare a mai multor ameninţări primite în ultima vreme de la indivizi necunoscuţi.

ADVERTISEMENT

A rupt tăcerea pentru că a regretat ce a făcut în PAOK – AEK

Savvidis a decis să rupă tăcerea şi a postat pe siteul oficial al lui PAOK o scrisoare prin care îşi cere scuze public pentru felul în care s-a comportat în acele momente tensionate, când echipei sale tocmai i se anulase un gol al victoriei.

“Vreau să-mi cer iertare faţă fanii lui PAOK, suporterii greci şi comunitatea internaţională a fotbalului. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Este clar că nu aveam niciun drept să intru pe teren în acel mod.Reacţia mea a fost cauzată de situaţia precară în care se află fotbalul grec în ultima perioadă şi de toate evenimentele petrecute la finalul meciului PAOK – AEK, care nu au nicio treabă cu sportul. De modul în care arbitrii au decis să valideze să anuleze pe motiv de ofsaid şi să valideze apoi golul, de întreruperea meciului, de pătrunderea pe teren a oamenilor din ambele tabere deşi nu aveau ce căuta acolo.
 
Toate aceste lucruri ar fi putut face ca situaţia să degenereze. Singurul scot cu care am intrat pe teren a fost să protejez miile de fani ai lui PAOK de provocările care aveau loc şi să evit ca situaţia să se complice şi mai mult pentru că incidentele s-ar fi putut solda cu victime.
Vreau să mă credeţi că nu am avut nicio intenţie să interacţionez cu echipa adversă sau să influenţez brigada de arbitri. Şi cu siguranţă nu am ameninţat pe nimeni.
 
Din păcate, atât eu, familia mea şi colegii sunt ostatici într-un fotbal foarte bolnav. Ne chinuim să răzbatem şi vom continua să luptăm pentru un fotbal curat şi un arbitraj corect în lupta pentru trofee, în ciuda atacurilor constante de care avem parte la toate nivelurile.Încă o dată, îmi cer iertare” 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri