Fotbal international

PAOK, pas important spre câştigarea titlului! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de un record vechi de 55 de ani! Video

03.03.2019 | 21:41
PAOK pas important spre castigarea titlului Razvan Lucescu tot mai aproape de un record vechi de 55 de ani Video

PAOK Salonic a făcut încă un pas important spre câştigarea titlului în prima ligă din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a învins-o pe Panathinaikos, scor 2-0, în etapa a 23-a din Super League, iar formaţia din nordul Greciei nu a cunoscut înfrângerea în campionat în acest sezon.

PAOK, pas important spre câştigarea titlului în Grecia. Ce record poate egala

Victoria cu Panathinaikos a însemnat un pas important pentru PAOK în lupta pentru câştigarea titlului în prima ligă din Grecia. Mauricio şi Leo Jaba au marcat cele două goluri ale echipei din Salonic, care a ajuns la 20 de victorii în cele 23 de runde scurse până în prezent din Super League. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu este lider, cu 61 de puncte, zece mai mult decât Olympiakos, care are un meci în minus.

PAOK Salonic mai are nevoie de şapte meciuri în care să nu fie învinsă pentru a câştiga titlul şi a termina sezonul fără înfrângere. Din stagiunea 1963-64 nu s-a mai întâmplat ca o echipă să devină campioană a Greciei, fără să fie înfrântă. În urmă cu 55 de ani, Panathinaikos a devenit campioană a Greciei cu 24 de victorii şi şase remize.

Răzvan Lucescu, mulţumit după victoria cu Panathinaikos

La finalul meciului Panathinaikos – PAOK 0-2, Răzvan Lucescu a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, însă i-a atenţionat că trebuie să rămână concentraţi pentru următoarea partidă. “A fost un meci fantastic, pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Trebuie să ne concentrăm pe următorul joc, chiar dacă a fost o victorie importantă pentru noi”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului.

PAOK Salonic mai are de disputat şapte meciuri în campionat: cu Atromitos (10 martie, “acasă”), Panetolikos (16 martie, deplasare), Skoda Xanthi (31 martie, deplasare), Lamia (7 aprilie “acasă”), AEL Larissa (14 aprilie, deplasare), Levadiakos (21 aprilie, “acasă”) şi Giannina (5 mai, deplasare).