Parcare GRATUITĂ pentru şoferi pe Stadionul Arena Naţională, începînd de marţi noapte

Şoferii din Capitală îşi pot parca maşinile, începând din această seară, pe stadionul Arena Naţională, dar şi în marile parcări de la Carrefour Colentina şi Veranda Mall, astfel încât...
17.01.2017 | 19:07
Parcare GRATUITA pentru soferi pe Stadionul Arena Nationala incepind de marti noapte

Şoferii din Capitală îşi pot parca maşinile, începând din această seară, pe stadionul Arena Naţională, dar şi în marile parcări de la Carrefour Colentina şi Veranda Mall, astfel încât pe parcursul nopţii să fie curăţat restul de zăpada de pe carosabil, a anunţat Primăria Sectorului 2. O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea.

“Primăria Sectorului 2 oferă gratuit locuitorilor săi începând de azi, marţi, 17 ianuarie 2017, posibilitatea de a parca autovehiculele, pe timpul nopţii în următoarele locaţii:
· Carrefour Colentina,
· Stadionul Naţional – parcarea de la inelul exterior,
· Veranda Mall.
Prin această măsură se vor descongestiona străzile, se va permite accesul utilajelor de deszăpezire pe arterele de circulaţie pentru încarea şi transportul, pe timpul nopţii, a depozitele de zăpadă de pe carosabil şi trotuare”, informează administraţia locală într-un comunicat remis la redacţie.

De asemenea, bucureştenii care vor apela la acest sistem oferit gratuit vor avea avantaje pentru că vor beneficia de locuri de parcare suficiente.

“Primăria Sectorului 2 apelează la înţelegerea bucureştenilor să elibereze parcările mall-urilor pe timpul zilei pentru a permite clienţilor să-şi facă cumpărăturile.

La nivelul conducerii Primăriei Sectorului 2 se poartă deja discuţii şi cu reprezentanţii celorlalte mall-uri din Sectorul 2 în vederea extinderii acestui proiect prin care se asigură gratuit locuri de parcare numai pe timpul nopţii, pentru bucureşteni, în vedere curăţării de zăpadă a străzilor Capitalei”, anunţă administraţia locală.

O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea.

Locuitorii Sectorului 6 îşi vor putea lăsa maşinile în parcările anumitor hipermarket-uri şi mall-uri, pe timpul nopţii.
Şoferii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările mai multor mall-uri şi hipermarket-uri, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că la Paris nimeni nu îşi lasă maşina în mijlocul intersecţiei, pentru că ar fi ridicată imediat, şi a fost de părere că aşa ar trebui să se întâmple şi în România.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
O nouă dramă la Casa Iubirii. Cea mai tânără concurentă a izbucnit în...
O nouă dramă la Casa Iubirii. Cea mai tânără concurentă a izbucnit în lacrimi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant