News

Unde găsești cea mai ieftină parcare pe termen lung la Aeroportul din Otopeni

17.06.2019 | 18:14
Posibil incendiu la Aeroportul Otopeni. Au fost chemate mai multe autospeciale de pompieri *foto: republica.ro

Aeroportul din Otopeni este unul dintre cele mai aglomerate din Europa. În 2018 aeroportul a înregistrat un nou record în ceea ce privește numărul de pasageri, peste 13,8 milioane. Cu toate acestea, facilitățile pe care le oferă acesta sunt limitate. Astfel, fără un metrou care să lege Otopeniul de Capitală, dar și fără o linie de tren care să ajungă în apropiere de terminalul sosiri și plecări, un mod facil de a ajuns la Aeroportul Otopeni este cu mașina personală. Acum intervine însă o nouă problemă pentru călători. Unde poți parca mașina dacă mergi într-o deplasare pentru mai multe zile. Iar FANATIK vă prezintă cele mai la îndemână metode pentru a-ți parca mașina personală la Aeroportul Otopeni.

Care este cea mai ieftină parcare pe termen lung la Aeroportul din Otopeni

Cea mai apropiată parcare de terminalul plecări este chiar cea a Aeroportului. Tariful în zona de parcări pe termen lung este de 40 de lei pentru primele două zile, pentru ca apoi în zilele trei și patru tariful să scadă la 20 de lei pe zi. Apoi, de la ziua a cincea, călătorii vor putea plăti câte 10 lei pe zi. Astfel, dacă vei sta o săptămână și îți vei lăsa mașina în parcarea aeroportului, atunci te va costa 150 de lei. În schimb, pentru o lună tariful ar ajunge la 380 de lei. Detalii aici

Tariful este asemănător și la Airport Parking, care se află în apropiere de aeroportul Otopeni, acolo unde prima zi costă 40 de lei și tariful pe o lună ajunge chiar și la 350 de lei.

Unde găsești cea mai ieftină parcare la Aeroportul Otopeni *foto: parknfly.ro
Unde găsești cea mai ieftină parcare la Aeroportul Otopeni *foto: parknfly.ro

Cât costă alte parcări din apropiere de Aeroportul Otopeni

O altă soluție pentru călători este unitatea celor de la Park & Fly, care se află fix sub podul din Otopeni de la DN1. Prețurile pe care aceștia le cer sunt ceva mai piperate, 78 lei în prima zi, 27 lei pe zi în următoarele 48 de ore și apoi câte 21 de lei pe fiecare zi. De asemenea, reprezentanții acestei unități oferă transfer gratuit de la parcare până la Aeroport și invers.

Totodată, oamenii care vin cu mașina la Aeroportul Otopeni pot să aleagă parcarea unuia dintre hotelurile aflate în apropiere. De exemplu, la RIN Grand Hotel Airport prețul este de 20 de lei pe seară și beneficiați de un microbuz care pleacă din oră în oră și vă transportă la și de la aeroport până la hotel. Parcarea de la RIN are 520 de locuri și este păzită și supravegheată non-stop.