Biletul zilei

Pariu nebun la Sepsi-Dinamo! Câți bani a câștigat un român după victoria „câinilor”. Foto

10.02.2019 | 17:09
Un român a câștigat un pariu important după Sepsi Dinamo

Victoria celor de la Dinamo București în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, după penalty-ul transformat de Dan Nistor, a adus o bucurie suplimentară unuia dintre fanii dinamoviști care a pariat o sumă importantă pe victoria „câinilor” în Ardeal.

Unul dintre suporterii lui Dinamo a avut foarte mare încredere în faptul că elevii lui Mircea Rednic vor câștiga partida de pe terenul lui Sepsi. Acesta a pariat o sumă de 5.000 de lei pe victoria „câinilor”. Cu o cotă de 3,10 la victorie, pariorul a reușit să câștige nu mai puțin de 14.761 de lei! Așadar, o duminică fantastică pentru cel care a riscat două salarii medii pe economie.

Biletul pus la pariuri pe meciul Sepsi-Dinamo

Bilet de pariuri câștigat la Sepsi – Dinamo. Tipsterii nu au încredere însă în trupa lui Mircea Rednic

În ciuda victoriilor trupei lui Mircea Rednic în 2019, tipsterii nu se lasă impresionați de felul în care a arătat Dinamo în ultimele două etape. Astfel, cine pariază că trupa din Ștefan cel Mare ar putea câștiga un titlu în Liga 1 Betano până în sezonul 2022-2023, va câștiga de până la cinci ori suma pe care o pun la bătaie.

În ciuda faptului că bookmakerii nu au încredere în Dinamo, Mircea Rednic se arată încrezător în formația sa: „Mă știți foarte bine. Câteodată mi-a ieșit, câteodată nu.  Puteam să vin să spun că nu avem echipă, că jucătorii sunt slabi, că o luăm step-by-step. Mi se pare normal să vrei titlul, pentru că ultima oară când am venit aici am terminat pe locul 3, la un punct de Astra. Apoi nu s-au mai făcut investiții pentru că nu am reușit să trecem în cupele europene, pentru că eram în insolvență. […] O să fac tot ce depinde de mine ca Dinamo să își revină și la anul să ne batem pentru campionat”, a spus Rednic, într-un interviu acordat FANATIK în cantonamentul din Antalya.