Sportingbet intră în echipa partenerilor echipei CFR Cluj

Sorin Dumitrescu   
in Pariuri sportive
06/02/2018, 20:33
Sportingbet intră în echipa partenerilor echipei CFR Cluj
Operatorul de jocuri online Sportingbet este cel mai nou partener al clubului de fotbal CFR Cluj 1907, logoul uneia dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România urmând a fi poziţionat pe spatele tricoului deasupra numărului de joc. 
Consecventă în susţinerea fenomenului sportiv, Sportingbet este conştientă că implicarea sa trebuie să aibă un caracter permanent şi de la intrarea sa pe piaţa locală a fost întotdeauna aproape de cluburile ce au ambiţia de a urca în atmosfera rarefiată a vârfurilor performanţei. Prin popularitatea şi mediatizarea extinsă de care beneficiază, fotbalul este sportul care suscită cel mai larg interes şi acoperă o mare parte din anvergura acoperirii media în cadrul posturilor de sport şi a publicaţiilor specializate.
În acelaşi timp, CFR Cluj 1907 este un club cu o istorie şi rădăcini adânci, aniversând 110 de activitate în ediţia 2017-2018 a Ligii 1, dar şi cu performanţe remarcabile în scurta sa perioadă modernă de prezenţă pe prima scenă fotbalistică a României, putând fi considerată cu adevărat o ”echipă a secolului XXI”. Promovată succesiv din Liga 3, CFR Cluj a păşit în Liga 1 în sezonul 2004-2005, pentru ca apoi să devină în trei rânduri Campioana României – 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, să câştige de trei ori Cupa României – 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010 şi să îşi treacă numele pe Supercupa României în 2009 şi 2010.
Beneficiind de susţinerea unui grup deosebit de suporteri şi având o popularitate extinsă, clubul clujean foloseşte la maximum toate elementele de care dispune pentru a-şi atinge obiectivul imediat, cel de a obţine al patrulea titlu de campioană. Lider al ierarhiei Ligii 1, cu o campanie de transferuri ce a venit să întărească o echipă deja cu multă experienţă şi calitate în exprimare, având în acelaşi timp o conducere tehnică cu multă experienţă, CFR Cluj are argumente solide în dialogul cu contracandidatele sale la titlu.
”Pornind de la aceste considerente, opţiunea pentru acest parteneriat este una naturală din punctul nostru de vedere”, a declarat Adam Lewis, Group Chief Marketing Officer la GVC Holdings, grupul ce deţine brandul Sportingbet alături de alte branduri puternice precum bwin, Gamebookers sau nou achiziţionatul Ladbrokes. ”Aşa cum încrederea în forţele proprii, profesionalismul şi consecvenţa ne caracterizează serviciile pe care le furnizăm clienţilor noştri, ne bucurăm să ne asociem imaginea cu un club de prim rang al fotbalului românesc care îşi construieşte performanţa pe o filozofie similară”, a adăugat Adam Lewis.
Sportingbet este online, la nivel internaţional încă din 1998. Prin decizia ONJN 2303/28.11.2017, licenţa pentru teritoriul României este valabilă până în 30.11.2027. Compania şi-a îmbunătăţit permanent oferta de pariuri sportive online, în aceeaşi măsură în care o face pentru cei peste 2,5 milioane clienţi din peste 200 ţări în care operează. 
 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.