Fotbal intern

O casă de pariuri are în ofertă meciuri din Liga a 4-a! Vezi ce cote poţi să prinzi!

Liga a 4-a devine super interesantă! Atât de interesantă, încât casele de pariuri au început să aibă în ofertă meciurile din această ligă....
01.09.2017 | 15:19
O casa de pariuri are in oferta meciuri din Liga a 4a Vezi ce cote poti sa prinzi

Liga a 4-a devine super interesantă! Atât de interesantă, încât casele de pariuri au început să aibă în ofertă meciurile din această ligă.

CSA Steaua are cota 1.25 să o învingă pe Venus 1914, în timp ce AS Academia Rapid are 1.35 pentru un succes în faţa celor de la CS Progresul 2005. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

CSA Steaua şi AS Academia Rapid sunt principalele candidate la promovare, având şi cele mai mari bugete.

Pariuri in Liga a 4-a, cu anumite condiţii

Deocamdată, pariorii au doar posibilitatea de a juca 1, X sau 2, şansele duble (1X, X2 şi 12), plus alte două variante pentru total goluri: sub sau peste 2,5 goluri.

Pariuri in Liga a 4-a! Steaua, Dinamo si Rapid nu pot fi jucate singure pe un bilet, ci doar în combinaţie. Pariorul care a mizat pe meciurile din Liga a 4-a trebuie să aibă minimum 3 evenimente pe bilet.