Pariuri sportive

Gol în ambele reprize pentru Barca în derbyul oraşului şi alte ponturi de pariere

Liderul din La Liga are meci important in etapa a 22-a, nu atat de mult pentru pozitia in clasament, cat mai ales pentru orgoliul echipei si al fanilor.
02.02.2018 | 14:03
Gol in ambele reprize pentru Barca in derbyul orasului si alte ponturi de pariere

Liderul din La Liga are meci important in etapa a 22-a, nu atat de mult pentru pozitia in clasament (Barcelona are 11 puncte avans in fata urmatoarei clasate, Atletico Madrid), cat mai ales pentru orgoliul echipei si al fanilor: va juca in fata rivalilor de la Espanyol, care au invins cu 1-0 intr-un meci disputat recent intr-o alta competitie nationala, Cupa Regelui Spaniei.

“Derby-ul Cataluniei, Espanyol – Barcelona, se anunta foarte interesant, dupa cele doua intalniri din Cupa Regelui. Espanyol a reusit in luna ianuarie a acestui an sa o invinga pe marea sa rivala, dupa 9 ani de la precedentul succes. Oare s-ar putea repeta istoria si in campionat? Totul este posibil intr-un derby, insa Barcelona merge ceas in La Liga, unde conduce detasat, fara nicio infrangere in 21 de partide”, explica Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet.

In 3 din ultimele 4 intalniri directe jucate in La Liga, Barcelona s-a impus de fiecare data, marcand in ambele reprize. Iata asadar un posibil pariu: Barca da gol in ambele reprize – cota 1,81. Aceeasi cota este si pentru optiunea “nu marcheaza ambele formatii”, in conditiile in care in 9 din ultimele 11 derby-uri Espanyol – Barcelona cel putin una dintre echipe nu a reusit sa inscrie. Meciul va putea fi urmarit de fani in direct pe internet, la Unibet TV

In Anglia, in etapa a 26-a, continua lupta pentru locurile de Champions League, in conditiile in care la titlu jocurile par facute in favoarea celor de la Manchester City. “Liverpool si Tottenham se afla in lupta directa pentru ultimul loc din Big 4. “Cormoranii” si-au dezamagit suporterii in ultimul meci de acasa, pierdut cu West Brom, in Cupa Angliei, iar acum vor cauta sa se redreseze. Spurs va fi insa un adversar dificil, pentru ca a avut rezultate bune in ultimele 4 deplasari. Daca analizam statistica, vom observa ca Liverpool a castigat 4 din ultimele 5 meciuri cu Spurs, jucate pe Anfield”, mai spune Danciulescu.

La pariuri online, idei pentru biletul zilei ar fi: Tottenham nu pierde – cota 1,83 (Tottenham este neinvinsa in ultimele 4 deplasari din toate competitiile) si Kane marcheaza – cota 2,20 (acesta a marcat o dubla in meciul tur cu Liverpool, incheiat 4-1).

Variante interesante de pariuri sunt si pentru partida Manchester United – Huddersfield. Din nou se poate paria pe marcator – Alexis (cota 1,73). Alexis Sanchez a marcat deja in acest sezon in poarta lui Huddersfield, in victoria cu 5-0 a lui Arsenal. Poate fi selectata si cota 1,67 pentru varianta in care gazdele castiga fara a primi gol, caci Manchester United a castigat la zero in 4 din ultimele 5 jocuri de pe teren propriu, in toate competitiie.

“Manchester United are de luat o revansa in fata lui Huddersfield, dupa ce a cedat surprinzator in meciul tur, scor 1-2. Teoretic, echipa lui Jose Mourinho nu ar trebui sa-si faca probleme in privinta celor 3 puncte, mai ales ca s-a intarit in ofensiva prin transferul lui Alexis Sanchez. Va reamintesc ca United a castigat lejer ultimele doua partide pe Old Trafford, jucate in compania unor echipe modeste”, incheie Expertul Unibet.