Life

De ce nu se aranjează patul la plecarea din hotel. Dezvăluirea făcută de o angajată HORECA

Foate mulți oameni lasă camera de hotel în ordine și chiar aranjează patul în care au dormit, însă o angajată din domeniu explică de ce acest gest minor nu ajută, ci încurcă.
02.02.2022 | 11:05
De ce nu se aranjeaza patul la plecarea din hotel Dezvaluirea facuta de o angajata HORECA
Motivul pentru care nu se face patul după plecarea din hotel. Ce spune o angajată. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce nu se aranjează patul la plecarea din hotel? Dezvăluirea a fost făcută de o femeie care se ocupă cu curățenia în domeniul HORECA și care are câteva îndemnuri pentru oameni.

Angajata hotelului susține că este mult mai greu să schimbe lenjeria de pe pat după check-out-ul făcut de persoanele cazate. Așadar, nu este indicat să-l lași aranjat la dungă.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care nu se face patul după plecarea din hotel. Ce spune o angajată

Foarte mulți oameni au senzația că le fac o mare favoare angajatelor din hotel, dar nu trebuie să uite că lenjeria de pe pat se schimbă după fiecare check-out.

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă.

ADVERTISEMENT

Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?”, a dezvăluit o angajată din domeniul HORECA pentru The Mirror.

Sfaturile lăsate de o angajată din HORECA. Ce să nu faci într-un hotel

Femeia care se ocupă de curățenie are și alte sfaturi pentru persoanele care se cazează la hoteluri. Angajata îndrumă oamenii să aibă foarte mare grijă la petalele de trandafiri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, menajera din Marea Britanie îndrumă oamenii să nu folosească paharele dim cameră pentru că de foarte multe ori acestea nu sunt schimbate și igienizate.

„Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu.

ADVERTISEMENT

Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere.

Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate.

Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a completat angajata, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT