Fotbal intern

GALERIE FOTO. Transformare incredibilă! Patrick, fiul lui Cristi Borcea, a slăbit 30 de kilograme. E de nerecunoscut

Patrick, fiul cel mare a lui Cristi Borcea, s-a luptat de mic cu kilogramele în plus care îi dădeau bătaie de cap şi îl făceau să nu se simtă bine în propria piele. Astfel, acesta a decis...
24.10.2017 | 08:34
GALERIE FOTO Transformare incredibila Patrick fiul lui Cristi Borcea a slabit 30 de kilograme E de nerecunoscut

Patrick, fiul cel mare a lui Cristi Borcea, s-a luptat de mic cu kilogramele în plus care îi dădeau bătaie de cap şi îl făceau să nu se simtă bine în propria piele. Astfel, acesta a decis să apeleze la un medic estetician, iar diferenţa este uluitoare. Patrick Borcea a mers la un medic chirurg în urmă cu mai bine de trei luni, după ce a încercat tot felul de diete minute ca să slăbească şi care nu au dat rezultat. Astfel, fiul fostului acţionar de la FC Dinamo Bucureşti, îndemnat de Mihaela, fosta doamnă Borcea, şi-a tăiat stomacul, iar rezultatul este wow. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

În urmă cu trei ani, atunci când Cristi Borcea a fost arestat în “Dosarul Transferurilor”, Patrick a reuşit să dea câteva kilograme în plus, dar tânărul le-a pus imediat la loc şi a ajuns să arate destul de ciudat pentru vârsta lui. Astfel, Patrick a acceptat propunerea mamei sale, Mihaela Borcea, şi s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Cristi Copăcescu, acelaşi care a operat-o şi pe Teo Trandafir, Roxana Bădulescu şi Adina Bourceanu, s-a ocupat de cazul lui, anunţă  cancan.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Patrick Borcea a slăbit 30 de kilograme în 3 luni

Mihaela Borcea, mama lui Patrick şi fosta soţie a lui Cristi Borcea, nu s-a uitat la bani atunci când a fost vorba despre sănătatea fiului său şi a scos din buzunar nu mai puţin de 10.000 de euro pentru ca fiul său să ajungă să aibă o siluetă potrivită pentru vârsta lui.

După trei luni de la operaţia de micşorare a stomacului suferită la o clinică de lux din centrul Capitalei, Patrick Borcea este de nerecunoscut. Fiul fostului acţionar de la FC Dinamo Bucureşti a reuşit să piardă nu mai puţin de 30 de kilograme, iar acesta se mândreşte în cercul său de prieteni cu reuşita sa.

Sursă:  cancan.ro

Sursă foto: click.ro