Sporturi

Patrick Mouratoglou, criticat dur! “Toţi să tacă din gură! M-a cam jignit aprecierea lui!”

13.08.2018 | 18:00
Patrick Mouratoglou criticat dur Toti sa taca din gura Ma cam jignit aprecierea lui

Patrick Mouratoglou, criticat dur. Antrenorul Serenei Williams a fost criticat ferm după declaraţiile nefericite din ultima vreme.

Antrenorul Serenei Williams a fost criticat dur. După perioada de dominare a Serenei, fotoliul de lider mondial a fost ocupat de Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Caroline Wozniacki şi Simona Halep, iar antrenorul francez crede că lipsa unei jucătoare care să domine cu adevărat circuitul reprezintă o hibă a sportului alb feminine actual.

Cred că schimbările de lider dăunează tenisului! Fanii au nevoie de staruri pe care să le privească drept modele. Aproape nimeni nu ştie cine e lider mondial acum. Lipseşte constanţa. Publicul vrea să privească rivalităţi mari. Nu poţi construi un superstar! Ori eşti, ori nu eşti! Evident, sunt multe jucătoare bune, inclusiv la academia mea. Dar au ceea ce le trebuie pentru a deveni superstaruri? E greu de zis”, a susţinut Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou, criticat dur

Antrenorul francez şi-a primit imediat replica, după ce Simona Halep a obţinut victoria în faţa lui Sloane Stephens, în finala de la Montreal şi a arătat ca un adevărat lider mondial. Sever Dron a ţinut şi el să îi răspundă tehnicianului francez care o antrenează pe Serena Williams.

Toţi suntem amatori când ne uităm la Simona. Poate să câştige meciul cât mai uşor câteodată, dar parcă îi place să intre într-o situaţie mai dificilă. La 5-1 în tie-break am zis că a pierdut setul şi a revenit. A jucat bine americanca, deja se cunosc destul de bine. Americanca joacă mai bine pe hard, decât pe zgură, cum a fost la Roland Garros. A fost un meci foarte frumos. M-a cam jignit aprecierea lui Mouratoglu, care a spus că nu ştie cine e numărul unu mondial. Uite că Simona le-a arătat că ea e numărul unu şi merită să fie numărul unu. Până la urmă să tacă toată lumea din gură, a spus Sever Dron pentru ProSport.

Antrenorul Serenei Williams îi dă replica lui Ion Ţiriac

Serena Williams, locul 26 WTA, a lipsit din circuitul feminin de tenis, absenţa ei fiind cauzată de naşterea primului său copil, o fetiţă pe nume Olympia. De la revenire, Serena Williams a reuşit să ajungă în finala de la Wimbledon, pierdută în faţa lui Angelique Kerber.

“Când ești o mama tânăra e normal să ai kilograme în plus. Serena a crescut însă foarte mult de când a revenit, iar acum este mult mai pregătită. La Indian Wells și Miami a mers doar pentru că dorea să joace din nou, însă era prea devereme pentru o revenire în adevăratul sens al cuvântului. Acum este însă pregătită”, a spus Mouratoglou pentru Tennis Magazin.

“Serena are 36 de ani şi 90 de kilograme” – Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a atins un subiect controversat în ultima perioadă, şi anume faptul că jucătorii şi jucătoarele primesc aceleaşi premii în bani, deşi încasările aduse de meciurile circuitului feminin sunt mult mai mici decât cele aduse de partidele desfăşurate în ATP.

”Eu patronez turneul de la Madrid şi le ofer aceleaşi premii bărbaţilor şi femeilor. Dar banii aduşi de femei reprezintă doar 25% din totalul încasărilor. Din tenisul feminin actual lipsesc personalităţile puternice… Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”  a declarat Ţiriac pentru un site de specialitate.