Fotbal international

Patronul lui Leicester a făcut dezvăluiri despre trecutul lui Vardy: “Venea beat la antrenament!”

Patronul noii campioane a Angliei, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu trecutul lui Jamie Vardi, golgheterul formaţiei Leicester....
04.05.2016 | 19:14
Patronul lui Leicester a facut dezvaluiri despre trecutul lui Vardy Venea beat la antrenament

Patronul noii campioane a Angliei, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu trecutul lui Jamie Vardi, golgheterul formaţiei Leicester.

Vardy a ajuns la Leicester în 2012, dar patronul thailandez a dezvăluit că în primele luni de cînd a ajuns la primul său club profesionist, atacantul mergea beat la antrenamente, dar a renunţat la alcool după o discuţie serioasă pe care a avut-o cu Aiyawatt.

“La început, am fost împotriva aducerii lui Jamie Vardy. I-am întrebat pe Nigel Pearson şi Steve Walsh desire el, am verificat rapoartele de scouting şi am început să cred că ar fi achiziţie bună, dar a trebuit să răspund în faţa suporterilor, care întrebau cum ar putea valora un milion de lire sterline un jucător non-profesionist”, a spus Aiyawatt Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester City, conform presei britanice.

“În ziua în care l-am cumpărat, a venit la mine şi mi-a mulţumit că i-am schimbat viaţa- Nu a avut niciodată atîţia bani şi era deja pe culmi. De la cel mai scăzut nivel a ajuns în Championship, iar acest lucru l-a făcut să înceapă să consume alcool în fiecare zi. Nu avea idee ce să facă”, a spus afaceristul.

“Nu am ştiut de asta pînă cînd cineva mi-a spus că atunci cînd vine la antrenament era încă beat. M-am dus eu însumi la el şi l-am întrebat: “Aşa vrei să îşi închei cariera? Vrei să stai aici aşa? O să îţi lăsăm contractul să expire, apoi îţi vom da drumul, nu te aştepta la un parcurs mai bine”. A spus că nu a ştiut ce să facă cu viaţa lui. Nu cîştigase niciodată atîţia bani. L-am întrebat: “Care e visul tău? Cum ai vrea să fie viaţa ta? Gîndeşte-te atent la ceea ce faci pentru club. Am investit în tine, ai ceva de oferit în schimb?”. După aceea, a renunţat la băutură şi a început să muncească din greu la antrenamente. Fizicul lui nu era la fel de bun ca acum. Ştiam ce explozie poate avea, dar nu aveam idee că va fi atît de bun”, a mai spus Aiyawatt.

După ce au văzut că Vardy este unul dintre cei mai buni jucători din lotul noii campioane din Premier League, oficialii echipei i-au prelungit contractul pentru 3 ani şi jumătate, iar atacantul va încasa 80.000 de lire sterline, în fiecare săptămînă, iar clauza lui de transfer e de 30.000.0000 de lire sterline.

12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vardy