Fotbal intern

Aproape de TRAGEDIE! Dezvăluirile unui PATRON de pe patul de spital

Echipa Farul Constanţa trece în acest moment printr-o situaţie dificilă. Pe lîngă faptul că se zbate în subsolul clasamentului Ligii II, locul 10 din 12 echipe, în seria I, şi patronul...
12.02.2015 | 00:00
Aproape de TRAGEDIE Dezvaluirile unui PATRON de pe patul de spital

Echipa Farul Constanţa trece în acest moment printr-o situaţie dificilă. Pe lîngă faptul că se zbate în subsolul clasamentului Ligii II, locul 10 din 12 echipe, în seria I, şi patronul formaţiei respective, Giani Nedelcu (foto sus în GALERIA FOTO) are grave probleme de sănătate. FANATIK.RO a aflat că acesta s-a operat zilele trecute în Germania, după ce a fost la un pas chiar să îşi piardă unul dintre picioare.

Problemele se ţin lanţ de jucătorii de la Farul Constanţa. În ultimele zile aceştia au fost din ce în ce mai agitaţi din cauza problemelor medicale prin care trecea acum patronul echipei, Giani Nedelcu. FANATIK.RO a mers pe firul informaţiilor primite  şi am aflat că omul care se ocupă de destinele formaţiei de pe Litoral se află în aceste momente într-un spital din Germania acolo unde se recuperază după o operaţie efectuată la ambele picioare. “În ultima lună, Giani a început să se simtă din ce în ce mai rău din cauza unor probleme la arterele ambelor picioare. Din cauza fumatului excesiv, s-a ajuns aici. Ajunsese să nu îşi mai simtă piciorul şi a decis că nu mai este de glumă, iar cu ajutorul unor prieteni a plecat în Germania acolo unde a fost operat de urgenţă, Nu mai era timp de pierdut, deoarece în cazul în care ar mai fi întîrziat, pînă la paralizie ar mai fi fost doar un mic pas”, ne-a spus un apropiat al clubului Farul Constanţa.

“Acum sînt ok. M-am operat la timp”

FANATIK.RO a reuşit să ia legătura în Germania pe Giani Nedelcu. “Vă mulţumesc frumos că vă interesaţi de starea mea de sănătate, însă nu aş vrea să facem multă vîlvă pe acest subiect. M-am operat, iar acum sînt ok din punct de vedere medical. Sînt pe drumul cel bun şi cu recuperarea şi sper că săptămîna viitoare medicii îmi vor da voie să vin acasă. Am ajuns să am aceste probleme din cauza fumatului. Aveam momente cînd îmi amorţea piciorul, dar vă repet, acum sînt ok, Să ştiţi că am fost căutat de foarte mulţi oameni din fotbal. M-au căutat oameni de la Constanţa, de la Bucureşti şi chiar de la FRF. Prin intermediul vostru, vreau să le mulţumesc tuturor pentru interesul acordat. Telefoanele primite m-au întărit şi m-au făcut să trec cu bine peste toate problemele”a spus Nedelcu pentru FANATIK.RO.

Farul Constanţa s-a pregătit în cantonament la Mamaia

Astfel, pînă cînd patronul Giani Nedelcu va reveni în România, Farul Constanţa şi-a continuat pregătirea în cantonament în staţiunea Mamaia acolo unde antrenorul echipei Marian Dinu a pus bază pe pregătirea fizică. “Pe data de 11 am terminat cantonamentul. Băieţii s-au pregătit foarte bine fizic, dar cu toate acestea vă daţi seama că tuturor le-a fugit gîndul la problemele de sănătate ale patronului. Sperăm că se va întoarce cît mai repede acasă”,  au conchis sursele FANATIK.RO

Tags: