Fotbal intern

Ca pe vremea lui Ceauşescu! Aşa şi-au cerut scuze “whiscâinii”!

UPDATE / Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea au realizat un material video prin care îşi cer scuze în faţa suporterilor pentru scandalul în care au fost implicaţi la echipa...
23.03.2017 | 17:40
Ca pe vremea lui Ceausescu Asa siau cerut scuze whiscainii

UPDATE / Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea au realizat un material video prin care îşi cer scuze în faţa suporterilor pentru scandalul în care au fost implicaţi la echipa naţională de tineret, alături de colegul Vlad Olteanu, împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe:

“Vreau să le transmit tuturor suporterilor naţionalei şi Dinamo că atât eu, cât şi colegii mei, regretăm incidentul petrecut zilele trecute şi ne cerem scuze faţă de familie, colegi şi susţinători. Am greşit şi ştim, dar promitem că nu se va mai repeta nicidoată. Suntem conştienţi de şansa pe care o avem, de faptul că suntem jucătorii lui Dinamo şi nu se poate greşi la un asemenea nivel. Dar oricine greşeşte, mai ales la 20 de ani. Vom accepta orice sancţiune şi vom face tot ce ţine de noi pentru a reveni la prima echipă şi în vederea naţionalei”, este mesajul postat pe un site de socializare.

***********************************************************************************************************
Scandal la Marbella, în Spania! Patru jucători ai lotului de tineret au comis acte de indisciplină, deşi abia marţi au ajuns în cantonament. Decizia în privinţa lui Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea şi Vlad Olteanu va fi anunţată de FRF în cursul acestei zile. Aceştia ar fi consumat băuturi alcoolice în avion, în drum spre Spania şi au fost excluşi din lot.

Înainte de decolare, aceştia s-au fotografiat împreună şi au urcat imaginea pe un site de socializare. Nedelcearu a fost cel care s-a ocupat de procedeu. Acesta a vrut să scrie “Marbella” pe imagine, însă a ieşit doar “Marblla”, după cum se vede în fotografie.

17392931_1322789907775559_519971962_n

Cei patru care au “călcat pe bec” aparţin de Dinamo. Dacă Ionuţ Nedelcearu este un om de bază în apărarea lui Cosmin Contra, Patrick Petre abia ce revenise în atenţia antrenorului “haitei”, după evoluţia şi golul din derby-ul cu Steaua. Alin Dudea a fost promovat şi el de la echipa a doua a clubului, iar Olteanu a fost împrumutat de “câini” la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe până la finalul acestei stagiuni.

Decizia se anunţă astăzi

Rămâne de văzut ce va decide Federaţia Română de Fotbal în privinţa celor patru dinamovişti. Echipa naţională under 21, condusă de Daniel Isăilă, îşi desfăşoară un stagiu de pregătire la Marbella, în Spania, acolo unde va disputa două partide amicale, cu Rusia, pe 24 martie şi Danemarca, pe 27 martie.

“După sosirea în Spania, selecţionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucătorii pe care i-a convocat pentru cantonamentul din Spania. Astfel, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toţi de la Dinamo) şi Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au încălcat regulamentul echipei naţionale Under 21 încă din debutul acestui stagiu de pregătire.

Staff-ul tehnic al selecţionatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative şi coordonatorii loturilor naţionale, împreună cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal, consideră că performanţa nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal.

Decizia staff-ului U21 în urma acestei abateri va fi comunicată miercuri, 22 martie.

Marţi seară, selecţionata U21 a ajuns în Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregătire ce cuprinde două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie”, se arată în comunicatul remis de FRF.

Lotul convocat de Daniel Isăilă

Portari
Relu Stoian (Juventus Bucureşti)
Arpad Tordai (FC Viitorul)
Cătălin Cabuz (Chindia Târgovişte)

Fundaşi
Alex Paşcanu (Leicester City)
Tiberiu Căpuşă (FC Viitorul)
Virgil Ghiţă (FC Viitorul)
Ionuţ Nedelcearu (FC Dinamo)
Răzvan Popa (Burgos FC)
Alin Dudea (FC Dinamo)
Paul Iacob (FC Braşov)
Vlad Olteanu (Sepsi OSK)
Andrei Radu (Aris Limassol)

Mijlocaşi
Marco Dulca (Swansea City)
Dragoş Nedelcu (FC Viitorul)
Andrei Cicâldău (FC Viitorul)
Andrei Ciobanu (FC Viitorul)
Carlo Casap (FC Viitorul)
Olimpiu Moruţan (FC Botoşani)
Ianis Hagi (Fiorentina)
Vlad Dragomir (Arsenal)
Patrick Petre (FC Dinamo)

Atacanţi
Mihai Dobre (Bournemouth)
Robert Răducanu (Concordia Chiajna)
Florinel Coman (FC Viitorul)
Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă)