Fotbal international

Paul Pogba, video amuzant după penalty-ul ratat în Manchester United – Everton

30.10.2018 | 19:48
Paul Pogba își face autocritica după penalty-ul ratat în Manchester United - Everton
ADVERTISEMENT

Paul Pogba a ratat un penalty în runda cu numărul 10 din Premier League, dar a marcat după ce mingea i-a revenit cu noroc. Jucătorulului francez i-a luat 12 secunde să ajungă la balon pentru a executa lovitura de la 11 metri, timp în care a făcut 26 de pași. După meci, Paul Pogba și-a făcut autocritica prin intermediul unui video amuzant după penalty-ul ratat în Manchester United – Everton, încheiat cu scorul de 2-1.

Starul lui Manchester United a devenit subiect de glume pe rețelele de socializare după penalty-ul ratat în Premier League cu Everton. Din fericire, francezul a reușit să trimită mingea în poartă după ce aceasta a fost apărată de Pickford și i-a revenit cu noroc. Una dintre glumele preferate ale fanilor a fost cea în care au făcut o comparație între penalty-ul lui Pogba și sprinturile lui Usain Bolt. Mai precis, atletul jamaican a alergat 100 de metri mai repede decât i-a luat lui Pogba să execute lovitura de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba, video amuzant după penalty-ul ratat în Manchester United – Everton

Pentru a se amuza pe seama modului în care a ratat lovitura de pedeapsă, Pogba s-a filmat în timp ce mergea spre mașina sa, un Rolls-Royce de lux. Îmbrăcat cu un hanorac gri și pantaloni scurți de culoare roșie, Pogba a făcut mai mulți pași scurți în drumul către autoturismul său, exact cum a făcut în fața lui Pickford în campionat. Pogba a postat apoi filmulețul pe Twitter, alături de mesajul “Cum merg spre mașina mea.”

În actuala stagiune, Paul Pogba a marcat din penalty cu Leicester, Brighton și Young Boys Berna, dar a ratat cu Burnley și cu Everton. “Am avut noroc. Important este că mingea a ajuns în poartă în cele din urmă, a fost bine și pentru mine și pentru echipă. După toată munca depusă pe teren, tot ce contează este că am obținut victoria”, a declarat Pogba după meciul cu Everton.

ADVERTISEMENT
Tags: