News

Pavel Bartoș și Smiley invită lumea la vot, în direct la Românii au Talent, la Pro TV

24.05.2019 | 20:50
Pavel Bartoș și Smiley sunt amfitrionii emisiunii. Sursă foto - facebook

Pavel Bartoș și Smiley invită lumea la vot, în direct la Românii au Talent, la Pro TV. Ultima semifinală a celebrului show a început, ca de fiecare dată, cu un speech al celor doi prezentatori. Pavel Bartoș și Smiley nu au ezitat și în încheierea primei intervenții au lansat un apel pentru români. Astfel, aceștia au cerut ca oamenii să meargă la vot pentru a-și exprima opțiunea. De remarcat că pe 26 mai au loc alegerile europarlamentare, dar și Referendumul convocat de preșdintele Klaus Iohannis.

Pavel Bartoș și Smiley invită lumea la vot, în direct la Românii au Talent, la Pro TV

“Sa nu uitam de evenimentul de duminica, eu ies la vot”, a spus Pavel Bartoș, completat de Smiley “Și eu ies la vot, și nu ies singur”. Cei doi au lansat mesajul la doar câteva ore după ce și Simona Halep a anunțat exclusiv pentru FANATIK că va face tot ce este posibil pentru a merge la vot. Astfel, chestionată pe tema alegerilor a treia jucătoare de tenis a lumii a declarat că își dorește să voteze pentru Europarlamentare.

”Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci aş vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc duminică la vot, mă duc cu siguranţă”, a spus cea mai bună jucătoare de tenis din România. Halep a avut noroc – la puțin timp după discuția cu reporterul FANATIK a aflat că nu va evolua duminică, fapt care îl înlesnește prezența la vot.

Pavel Bartoș și Smiley invită lumea la vot, în direct la Românii au Talent, la Pro TV. Bartos și Smiley
Pavel Bartoș și Smiley speră ca lumea să meargă la vot. Sursă foto – facebook

Iohannis, mesaj video

Și președintele României, Klaus Iohannis  a transmis un mesaj video pentru români. „Dragi români, acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toți românii. Mergeți, dragi români, și votați la referendum! Votați pentru o justiție dreaptă în România, votați pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României și în interesul românilor. 

Mergeți, dragi români, și votați la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, a tuturor!”, a precizat într-un mesaj video, președintele României, Klaus Iohannis.