Fanatik Show

VIDEO / Steaua recunoaşte la FANATIK SHOW: “Am pierdut un campionat că nu l-am luat pe Wesley!”

Invitatul permanent al emsiunii FANATIK SHOW ;i directorul de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a discutat despre duelul cu Astra, care este şi derby-ul actual al Ligii 1. Fostul mare...
04.12.2013 | 21:03
VIDEO  Steaua recunoaste la FANATIK SHOW Am pierdut un campionat ca nu lam luat pe Wesley

Invitatul permanent al emsiunii FANATIK SHOW ;i directorul de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a discutat despre duelul cu Astra, care este şi derby-ul actual al Ligii 1. Fostul mare internaţional este de părere că Astra Giurgiu va traversa o perioadă grea, în care giurgiuvenii vor trebui să facă faţă presiunii.

“Pînă în momentul de faţă, Astra a jucat fără presiune, greul de acum începe pentru ei. Trebuie văzut cum vor reacţiona”, a declarat oficialul Stelei, care a discutat şi despre meciurile cu Oţelul, din Cupa României şi campionat. “O să fie un meci interesant. Oţelul o să pună preţ mai mare pe Cupă decît pe campionat, aceasta este şansa lor să meargă în cupele europene. Trebuie să fim atenţi!”

VEZI VIDEO:

“E tîrziu pentru Wesley să mai facă ceva în Liga 1”

“Vaslui era bine să meargă cu un moral bun la meciul cu Astra. Vaslui a jucat bine pînă în prelungirile meciului, mi-a plăcut şi a avut o serie foarte bună de rezultat. E tîrziu ca Wesley să se întoarcă în Liga 1. Are o vîrstă, nici nu a jucat pînă în străinătate. Noi  însă am pierdut un campionat că nu l-am luat pe Wesley, el ne-a dat golul cînd ne-a bătut Vaslui şi aşa am pierdut campionatul”, a mai declarat Duckadam.

VEZI VIDEO:

“Mutu e o mare lovitură de imagine!”

“Nu-s convins că va ajunge Mutu la Petrolul! Dacă ajunge, va fi o mare lovitură de imagine pentru Petrolul şi cred că, în cazul în care vine, vine pentru a ajunge iar la echipa naţională!”, a spus Duckadam.

Tags: