News

Poliţistul-pedofil, reţinut pentru 24 de ore! Bărbatul şi-ar fi recunoscut faptele!

Ultima oră! Pedofilul din Bucureşti a fost prins de poliţişti! Acesta ar fi agresat doi copii in lift!
08.01.2018 | 10:35
Politistulpedofil retinut pentru 24 de ore Barbatul siar fi recunoscut faptele

Pedofilul căutat de câteva zile în Bucureşti a fost prins de autorităţi! În acest moment, bărbatul care este acuzat că a agresat doi copii de 5 ani, respectiv 9 ani, se află deja în arestul Poliţiei Capitalei, potrivit România TV! Se pare că bărbatul şi-a recunoscut faptele! Pedofilul Eugen Stan şi este poliţist la Poliţia Rutieră!

Poliţistul-pedofil a mărturisit anchetatorilor că iubeşte copiii de ani de zile. Bărbatul este căsătorit, are o fată de 22 de ani şi lucrează în Poliţia Română de peste 10 ani!

Eugen Stan a avut un dosar de hărţuire sexuală. Bărbatul ar fi violat o femeie în propria ei casă, însă dosarul său a fost clasat de procurori. Bărbatul este şoferul unui şef din Poliţia Română!

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „Este o pată pentru Poliţia Română. Nu ştiu cum a trecut testele pentru admiterea în Poliţie. Este o ştire şoc pentru noi! Justiţia trebuie să se pronunţe”.

Autorităţile au organizat în ultimele zile mai multe filtre în Bucureşti pentru prinderea sa. Parchetul a oferit mai multe fotografii cu respectiva persoană, pentru a fi identificată de cetăţeni. Fotografiile individului au fost răspândite masiv şi pe reţelele de socializare!

Pedofilul din Bucureşti a fost prins de poliţişti!

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift.

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.