Fotbal intern

Şi noua galerie a Stelei protestează! Sunt ÎMPOTRIVA conducerii FCSB

După ce a rămas fără majoritatea suporterilor care încurajau echipa la meciuri în urma războiului câştigat în instanţă de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, acum echipa lui Gigi Becali se...
31.07.2017 | 00:02
Si noua galerie a Stelei protesteaza Sunt IMPOTRIVA conducerii FCSB

După ce a rămas fără majoritatea suporterilor care încurajau echipa la meciuri în urma războiului câştigat în instanţă de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, acum echipa lui Gigi Becali se confruntă cu noi probleme în ceea ce priveşte suporterii. La partida cu Craiova s-a înregistrat o premieră de care şefii FCSB nu credeau să aibă parte prea curând: un protest al Peluzei Roş-Albastre!

Peluza Roş-Albastră, galeria formată după plecarea Peluzei Nord şi a Peluzei Sud de lângă echipa lui Becali, a protestat la meciul de astăzi dintre FCSB Şi CSU Craiova de pe Arena NaţionalăCei aproximativ 1.500 de suporteri care erau astăzi în zona Peluzei Roş-Albastre n-au cântat deloc până în minutul 15, iar apoi prima scandare a fost: “Noi cântăm pentru culori, nu pentru conducători!”.

Peluza Roş-Albastră protest. Sudul merge la CSA

FCSB a rămas fără suporterii de la Peluzele Nord şi Sud la finalul anului 2015, când echipa lui Gigi Becali a fost obligată să-şi schimbe numele, sigla şi culorile. Cei de la Peluza Sud au ales să meargă la meciurile echipei de baschet a clubului Steaua, iar acum susţin CSA Steaua, echipă care a început deja amicalele şi care va evolua în ligile inferioare începând din toamnă.

FCSB a avut parte de o afluenţă de public surprinzătoare în acest început de sezon, la partida cu FC Voluntari fiind prezenţi 12.000 de spectatori, în timp ce la partida de aseară, cu CSU Craiova, au fost prezenţi fani tot în jurul aceluiaşi număr.