Fotbal intern

Peluza roş-albastră a reacţionat: “Am fost înjuraţi în ungureşte”

Sepsi - Steaua 0-4. Peluza roş-albastră a reactionat. Conducerea Stelei aşteaptă să vadă dacă Comisia de Disciplină o să sancţioneze  clubul Steaua după ce galeria celor din Peluza...
02.10.2017 | 11:50
Peluza rosalbastra a reactionat Am fost injurati in ungureste

Sepsi – Steaua 0-4. Peluza roş-albastră a reactionat.  Conducerea Stelei aşteaptă să vadă dacă Comisia de Disciplină o să sancţioneze  clubul Steaua după ce galeria celor din Peluza roş-albastră a afisat un banner pe care Jandarmeria nu l-a descoperit la control. VEZI DETALII. Ultraşii echipei lui Gigi Becali consideră că ei nu pot să fie acuzaţi de rasism atât timp cât de la staţia de amplificare a stadionului de la Braşov crainicul arenei vorbea mai întâi în ungureşte, iar apoi română.

Însă FANATIK.RO a aflat că în momentul în care liderii de galerie ai Stelei au luat de la organizatori biletele pentru a intra la jocul cu Sepsi i-a rugat pe aceştia să îi transmită crainciului arenei să încerce să nu îi provoace pe fanii veniţi de la Bucureşti cu discuţii în ungureşte la microfon sau să pună cântece în limba maghiară. Însă chiar dacă conducătorii celor de la Sepsi su fost amabili la în timpul discuţiilor totuşi nu s-a ţinut deloc cont de rugamintea suporterilor echipei Steaua.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sepsi – Steaua 0 – 4. “Asta nu e rasism!”

Suporterii roş-albaştrilor prezenţi la meciul de la Braşov consideră că nu li s-a părut normal ca firma de pază de la stadion să le interzică acestora să intre pe stadionul din Braşov cu steagul României. Oamenii de ordine le-au transmis steliştilor că pentru a putea intra cu tricolorul ţării noastei ei trebuie să ceară acordul organizatorilor. Însă după mai multe discuţii în cele din urmă situaţia respectivă s-a rezolvat.

Comunicat Peluza Roş-albastră.

Când tu canti intr-o limba diferită, când tu strigi numele altei tari, când tu arborezi drapelul altei tari, când la staţia de amplificare anunţurile in limba romană sunt traduse in altă limbă, când celor de la securitate li se pare ciudat ca se intra cu tricolorul pe stadion şi au nevoie de aprobare pentru a-ti permite accesul atunci înseamnă ca România nu înseamnă acasă pentru unii!. Nu s-au scandat trivialităţi la adresa altei tari!. Deşi am fost înjuraţi intr-o limba straina nu am răspuns! Deşi am fost provocaţi nu am răspuns!”, se arată în comunicat.

Tags: