Drama care a lovit crunt peluza roş-albastră! Gestul fotbaliştilor lui Dică

Peluza Steaua, Nicolae Dica, Peluza Nord

Suporterii din Peluza Roş-albastră şi jucătorii lui Nicolae Dică au sărit în ajutorul unui dintre cei mai înfocaţi suporteri din Peluza Nord, Petre Aurel, 40 de ani, cel care suferă de cancer la colon.

Suporterii echipei lui Gigi Becali din Peluza roş-albastră s-au implicat alături de jucătorii lui Nicolae Dică în strângerea de fonduri pentru ajutorul unui suporter al Stelei din vechea galerie a Peluzei Nord. Cel care este cunoscut în rândul ultraşilor stelişti Rică din Colentina, pe numele său adevărat, Petre Aurel, 40 de ani, suferă de cancer la colon, iar toată suflarea vicecampionilor României nu a ezitat să îi sară acum în ajutor unuia dintre cei mai inimoşi suporteri ai Stelei.

FANATIK.RO a aflat că ultraşii din Peluza roş-albastră au luat deja legătura cu fotbaliştii lui Nicolae Dică, iar aceştia şi-au donat tricourile care vor fi socoase la licitaţie pe pagina oficială de facebook a suporterilor din noua galerie a vicecampionilor.  Primul astfel de tricou a fost socos la vânzare şi îi aparţine lui Florin Tănase. Preţul de porniere al licitaţiei este de 300 de lei şi se va încheia miercuri la ora 21:00.

Peluza Steaua s-a unit pentru un gest umanitar!

Gestul ultraşilor Stelei nu se opreşte doar aici. La începutul lunii decembrie fanii din Peluza Roş-albastră vor organiza şi un meci caritabil între fani, iar în zilele următoare suporterii vor căuta să închirieze o sală de sport. Nu este exclus ca şi oficialii echipei lui Nicolae Dică se se gîndească la disputarea unei partide amicale, iar fondurile financiare strânse să fie donate către fanul respectiv.

Este cunoscut faptul că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în urmă cu câteva săptămâni atunci când rivalii din Ştefan cel Mare au jucat un meci amical cu Aris Limasol, iar banii obţinuţi de pe urma acestei dispute au fost donaţi către un alt fan bonlnav de cancer, Mihai Cucu. Acesta din urmă este cunoscut ca un pătimaş suporter al celor de la Dinamo. În ajutorul său au sărit şi ultraşii din Peluza celor de la Steaua care au scos la vînzare tricoul lui Gabi Tamaş.