Fotbal intern

Peluza Sud 97 rămîne pe poziţii: “Nu vom susţine niciodată CS U Craiova!”

În urmă cu două zile pe un presupus cont de facebook al Peluzei Sud 97, a apărut un comunicat prin care fanii aunţau că se dezic de FC Universitatea Craiova, echipa pe care Adrian Mititleu a...
14.09.2016 | 14:45

În urmă cu două zile pe un presupus cont de facebook al Peluzei Sud 97, a apărut un comunicat prin care fanii aunţau că se dezic de FC Universitatea Craiova, echipa pe care Adrian Mititleu a condus-o aproaximativ 10 ani, lăsînd de înţeles că majoritatea ultraşilor adevăraţi din Bănie se vor apropia faţă de proiectul celor de la CS U Craiova.

Însă, Sorin Chipeşu, unul dintre liderii cunoscuţi ai suporterilor din Peluza Sud 97 a emis un comunicat prin care a dorit să pună lucrurile la punct.

“E un cont fals, nu e pagina noastră oficială de Facebook. Exclus să lingem unde am scuipat, Peluza Sud nu va veni niciodată alături de CSU. Pot să-l aducă şi pe Mourinho! Dacă instanţa va hotărî definitiv că CSU are palmaresul, înseamnă că noi am ţinut 21 de ani cu o clonă, dar nici în acel caz nu vom veni alături de acest club.

Formaţia înfiinţată de FRF şi de coana Olguţa pe la Mogoşoaia nu ne reprezintă, a fost înscrisă abuziv în Liga a 2-a. În plus, încă de la înfiinţare a susţinut că are identitatea adevăratei Universitatea, şi nu a dorit să fie doar o echipă a oraşului, cum ar fi fost mai normal.  Pentru noi, Ştiinţa va dispărea definitiv dacă CSU va primi palmaresul în urma unei sentinţe definitive. mai bine susţinem o echipă de scară de bloc decît un asemnea proiect”, a declarat Chipeşu.

“Ne vom păstra credinţa pînă la moarte!”

La rîndul său, Andrei Preda, fostul portar al clubului FC Universitatea Craiova şi cunoscut ca unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai acestei echipe, actualmente legitimat la Satu Mare, a făcut şi el următoarele precizări pentru FANATIK.RO.

“Acel comunicat care a aparut nu a fost niciodată adevarat. Niciodata “Peluza Sud 97 Cristi Neamţu” nu va fi alaturi de mizeria aia de echipă. Cu siguranţă la anul, pe timpul asta vom fi alaturi de echipa noastră de suflet, deoarece FC U va reveni în competiţie si ne vom bucura cu toţi de ea. Ştiinta este numai una. Ne vom păstra credinţa pîna la moarte faţă de culorile şi spiritul echipei FC Universitatea Craiova. Dumnezeu o să ne facă dreptate, iar cei care sînt vinovaţii principali vor ajunge în spatele gratiilor. Nu mai este mult pînă cînd procesul se va termina defintiv“, a spus Preda.