Fotbal intern

Foto. Război în Craiova. Ultraşii din Peluza Sud 97 au incendiat bannerele rivalilor de la CSU!

Ultraşii din Peluza Sud 97, membrii galeriei echipei FC U Craiova 1948, le-au dat o lovitură de graţie rivalilor de la Sezione, susţinătorii echipei lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano. Mai multe bannere ale acestora au fost capturate şi ulterior incendiate.
26.11.2017 | 18:22

Între FC U Craiova şi CS U Craiova nu este deloc pace în Bănie. Lucrul respectiv se întâmplă şi între galeriile celor două formaţii după ce în 2013, brigada Sezione a decis să se alăture proiectului propus de Primăria din Craiova şi patronul noii echipe a oltenilor din Liga 1 Betano, Mihai Rotaru. Astfel, după ce Adrian Mititelu a hotărât să înscrie echipa sa în Liga 4 lucrurile au devenit şi mai complicate pentru liniştea grupării din prima divizie.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Dar suporterii din Peluza Sud 97 au decis să le dea o lovitură grea rivalilor de la Sezione, iar FANATIK.RO a intrat în posesia unor poze (VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO) unde se poate observa captura de bannere pe care susţinătorii lui FCU au făcut-o sâmbătă seară.  Ulterior ultraşii respectivi au decis să incendieze  steagurile celor de la Sezione, dar şi pe ale altor grupuri care mai susţin formaţia lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano.

 Peluza Sud 97 vrea să încurajeze FCU pe noua arenă

Peluza Sud 97, galeria echipei FC U Craiova 1948, nu a dorit sub nici o formă să adereze la proiectul echipei lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano. Suporterii respectivi au preferat să susţină echipa pregătită de Nicolo Napoli în Liga 4 şi aşteaptă acum să vadă dacă această formaţie o să primească acceptul Primăriei să joace pe noua arenă din Bănie.

Momentan, doar elevii lui Devis Mangia evoluează pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din România, iar în urmă cu două săptămâni  preşedintele Marcel Popescu a mărturisit că echipa sa are exclusivitate pe arena respectivă. Ulterior, Mihai Rotaru a precizat că lucrurile nu stau chiar aşa, deorece pe această arenă poate să joace şi naţionala României sau altă formaţie dacă dacă se înţeleg cu propietarii nouluii stadion.