Fotbal intern

FOTO. Craiova, show cu Işalniţa, a 12-a victorie consecutivă. Peluza Sud a făcut spectacol

UPDATE . U Craiova a învins-o pe Metropolitan Işalniţa, scor 5-1, în etapa a 12-a din Liga 4 Dolj. Golurile oltenilor au fost marcate de Bălan, Cârstea, ambii câte o dublă şi Mihai Claudiu....
28.10.2017 | 16:52
FOTO Craiova show cu Isalnita a 12a victorie consecutiva Peluza Sud a facut spectacol

UPDATE . U Craiova a învins-o pe Metropolitan Işalniţa, scor 5-1, în etapa a 12-a din Liga 4 Dolj. Golurile oltenilor au fost marcate de Bălan, Cârstea, ambii câte o dublă şi Mihai Claudiu. Echipa finanţată de Adrian Mititelu a ajuns la a 12-a victorie consecutivă. 

U Craiova se pregăteşte de un nou spectacol în Liga patru acolo unde elevii lui Nicolo Napoli au înregistrat 11 victorii consecutive. În acest moment alb-albaştrii sunt pe primul loc în clasament după ce au acumulat 33 de puncte, iar pe locul doi se află Dunărea Calafat cu 25 de puncte. Însă leii din Bănie s-au pregătit în această săptămână pentru victoria cu numărul 12 şi speră că o vor obţine fără emoţii împotriva formaţiei Metropolitan Işalniţa.

La acest joc, care va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00 pe stadionul Aripile din Bănie, sunt aşteptaţi şi peste 1.500 de suporteri ai alb-albaştrilor, iar ultraşii din Peluza Sud 97 au promis un adevărat spectacol aşa cum au făcut până acum la toate partidele la care au asistat în Liga 4. La acest meci sunt aşteptaţi şi suporteri ai lui FC U Craiova din Bucureşti, Slatina, Motru şi Severin.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

“Peluza Sud 97 este cea mai frumoasă galerie!”

Marcel Iancu a vorbit pentru FANATIK,RO despre meciul cu Işalniţa şi este convins că suporterii lui FC U Craiova vor asista la emci în număr foarte mare.. “Băieţii s-au pregătit foarte bine pentru meciul cu Isalniţa. Obiectivul nostru este să câştigăm toate partidele până la finalul turului. Iar apoi, după ce vom efectua o pregătire bună în pauza de iarnă, vrem să devenim şi mai puternici. Avem juctători buni la echipă şi dorim să îi mulţumim prin jocul nostru pe toţi suporterii din Peluza Sud 97 şi pe toţi cei care iubesc această echipă.

Peluza Sud 97 este cea mai frumoasă galerie din ţară şi aţi văzut şi voi ce atmosferă fac suporterii echipei noastre în Liga 4. Le mulţumesc din suflet tuturor fanilor care vin la meciuri să ne susţină, dar şi cel care sunt alături cu sufletul de noi dar din diferite motive încă nu au putut să vină la jocurile echipei.”, a spus Marcel Iancu. Partida FC U Craiova 1948 – Işalniţa o să fie condusă la centru de arbitrul de Liga 1, George Găman.