Fotbal intern

Pentru armeni, FCSB e Steaua! Ce a apărut pe grafica televiziunii care a produs partida

25.07.2019 | 21:50
Pentru armeni FCSB e Steaua Ce a aparut pe grafica televiziunii care a produs partida

FCSB o înfruntă pe Alashkert în turul 2 preliminar din Europa League. Televiziunea care a produs partida tur din Armenia a făcut o gafă uriașă pe grafică. 

Pentru armeni, FCSB e Steaua! Ce a apărut pe grafica televiziunii care a produs partida

Deși CSA a obținut în instanță dreptul de a folosi marca Steaua, adversarele celor de la FCSB din Europa nu sunt deloc interesate de aspectele juridice, astfel că armenii au scris pe grafică STE, de la Steaua. FCSB a ajuns în turul 2, după victorii în dublă manșă cu Milsami Orhei, așa cum Alashkert a făcut-o la rândul său cu Makedonija.

Becali nu are probleme doar cu marca. De curând, Tribunalul București a decis ca palmaresul realizate de Steaua în perioada 1947-2004 să-i fie atribuit lui CSA, în dauna FCSB. Practic, echipa lui Becali a pierdut dreptul de a se folosi de triumfurile din Cupa Campionilor Europeni și din Supercupa Europei, ori de zecile de titluri câștigate în această perioadă. Decizia nu este una definitivă totuși, putând fi atacată la Curtea de Apel. Este o bătălie importantă însă pierdută de FCSB în lupta pentru câștigarea suporterilor.

Echipa din Liga 1 mai are în palmares cinci titluri, două Cupe ale României, două Supercupe ale României și două Cupe ale Ligii, fără vreun trofeu european. FCSB cade astfel pe locul 6 în topul all-time al campioanelor, la egalitate cu CFR Cluj.

FCSB a început excelent noul sezon, bifând patru victorii și un rezultat de egalitate. A învins-o pe Milsami Orhei în dublă manșă, apoi a trecut cu 4-3 de Hermannstadt, în prima etapă din campionat. Până la victoria clară obținută pe terenul lui Alashkert, echipa lui Bogdan Andone s-a încurcat în deplasare cu Sepsi, scor 0-0, într-un meci în care nu a avut prea multe ocazii de gol. La partida din Armenia, Andone a fost nevoit să improvizeze, jucând în benzi cu Filip și cu Ovidiu Popescu.