Fotbal intern

STEAUA. Motivul VERDE pentru care Marica a ajuns elevul lui Reghe

STEAUA. Puţini ştiu că motivul pentru care Ciprian Marica a venit la „roş-albaştri” are… ochii verzi....
03.02.2016 | 11:44
STEAUA Motivul VERDE pentru care Marica a ajuns elevul lui Reghe

STEAUA. Puţini ştiu că motivul pentru care Ciprian Marica a venit la „roş-albaştri” are… ochii verzi.

STEAUA. Liber de contract după 12 ani de activitate „internaţională”, de la Doneţk la Konya, via Stuttgart, Gelsenkirchen şi Getafe, Ciprian Marica a ales, la 31 de ani, să revină în România şi s-a alăturat Stelei în planul ambiţios al lui Gigi Becali de a se aşeza din nou la „masa bogaţilor”, în Liga Campionilor. Deşi se putea întoarce în Primera Divison, la unica echipă din Spania la care activase, Getafe, fostul, deocamdată, atacant al naţionalei a refuzat oferta. A explicat ulterior că a ales „România pentru România”, în ideea de a putea fi sub atenta observaţie a selecţionerului Anghel Iordănescu în vederea revenirii în lotul tricolor la Euro 2016 din Franţa. Care ar putea fi ultimul turneu final din cariera sa…

Cînd două se ceartă…

STEAUA. Dar motivul cel mai intim pentru care Ciprian Marica a preferat să nu (mai) plece de ţară este acela că nu doreşte să stea departe de iubita sa, Ioana Marcu, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. În ultimii trei ani, atacantul a jonglat cu femeile mai ceva decît cu mingea de fotbal. Marica şi-a împărţit „cantonamentele” între Ilinca Vandici şi Laura Teodoru. Cînd acest trio amoros începuse deja să semene cu o telenovelă, în peisaj a apărut o altă femeie. Iar fotbalistul le-a părăsit pe cele două titulare pentru o… rezervă.

Marica este acum îndrăgostit lulea de Ioana Marcu, pe care are de gînd (serios) să o ducă în faţa altarului.

„Medicinista” care l-a pus „cu botul pe labe” pe fostul „cîine”

STEAUA. Tînăra, originară din Mangalia, are 22 de ani şi urmează cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti. Ioana l-a pus cu „botul pe labe” pe atacantul care a început fotbalul în „haita” lui Dinamo. Cu un trecut liniştit, ea nu a avut relaţii cu nici un bărbat celebru. Blondina cu forme aproape perfecte pare naturală din cap pînă-n picioare şi, modestă din fire, nu se cramponeaza să iasă în evidenţă. De altfel, prima sa declaraţie din postura de iubită a lui Ciprian a fost una de maxim bun-simţ: „Eu nu sînt persoană publică şi nici nu îmi doresc să devin”. Punct.

Cine a fost „paravanul” iubirii lor

STEAUA. Ioana şi Ciprian se iubesc de la sfîrşitul anului 2014, însă şi-au ţinut relaţia ascunsă pînă de curînd. Marica s-a folosit o bună perioadă de timp de prietenul său cel mai bun, drept paravan, pentru a-i induce în eroare pe toţi curioşii din jur. „Se iubesc foarte mult, iar atunci cînd se întîlnesc sînt pur şi simplu de nedezlipit. Ioana deja l-a dus la părinţii ei. Îşi fac declaraţii de dragoste toată ziua, iar Ciprian este înnebunit după ea. Pentru prima oară se gîndeşte cu adevărat să se aşeze la casa lui”, susţine o sursă apropiată a celor doi.

STEAUA. La cine a „marcat” atacantul

Fostul iepuraş Playboy Gina Pistol, manechinele Doriana Pop şi Andreea Ilie, fosta Miss Fotomodel Denisa Tănase, fosta prezentatoare de la Kanal D Ilinca Vandici şi actuala prezentatoare de la Digi24 Laura Teodoru, fosta soţie a lui Claudiu Niculescu, Diana Munteanu, au fost relaţiile cele mai cunoscute ale lui Ciprian Marica pînă la actuala „titulară” Ioana Marcu.

8 ani este diferenţa dintre Ciprian şi iubita sa, Ioana

72 de meciuri şi 25 de goluri are Marica la echipa naţională

1 an este perioada contractului semnat de Marica la Steaua