News

Pentru ea s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi! Mihai Nicușor se afla în divorț cu soția

29.03.2019 | 13:10
Pentru ea s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi!

Mirel Rădoi, antrenorul naționalei U21 de fotbal a României, a primit în dimineața zilei de vineri, cea mai teribilă veste. Fratele lui a murit după tentativa de sinucidere din luna februarie. Acesta a fost în comă la spitalul din Timișoara, acolo unde a fost internat după ce familia a hotărât să îl mute de la Turnu Severin.

Pentru ea s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi

Motivul pentru care acesta s-ar fi aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia ar fi fost partenera sa de viață, mai exact, o discuție despre divorț. Despre cea cu care și-a împărțit ultimii ani din viață nu se știu prea multe, decât faptul că este coafeză. În momentul în care acesta a fost preluat de autorități, în ziua cumplită care i-a adus ușor sfârșitul, acesta avea aproximativ 100 de fracturi, cu o mulțime de leziuni.

Speranța însă exista, căci organele interne nu erau rupte, dar situația sa se agrava pe vreme ce trece. „Este foarte grav, cu vreo 100 de fracturi, cu o mulţime de leziuni. Noroc a avut că nu are organe interne rupte. Oricum este într-o stare gravă.

Pentru ea s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi! Mihai Nicușor se afla în divorț cu soția
Mihai Nicușor se afla în divorț cu soția

Mihai Rădoi s-a stins în urma unui stop cardio-respirator

Deci, un caz la limită, cum s-ar spune. S-a făcut tot ce s-a putut, la posibilităţile existente, într-un spital de urgenţă din România, ca să i se dea asistenţă medicală. Era la faţă rupt. Este desfigurat. Plus că are şi pe la picioare o mulţime de fracturi. Avem acceptul Spitalului Floreasca să-l primească. Va fi transportat, când va fi stabil. Familia ar dori să-l trimită la Timişoara”, a declarat la acel moment Cristi Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Ugență Drobeta Turnu-Severin, pentru FANATIK.

Potrivit libertatea.ro, Mihai Rădoi s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. „Mihai Rădoi a decedat în cursul acestei dimineți, în urma unui stop respirator generat de o insuficiență multiplă de organe”, a spus Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara. Mirel Rădoi a fost lângă fratele său în ultimele momente de viață.