ALERTĂ în PUŞCĂRIE! Becali şi Cristi Borcea, în PERICOL

Potrivit unor surse din penitenciar, în instituţie este pericol de izbucnire a unei epidemii de TBC, după ce mai mulţi deţinuţi ar fi suspectaţi de această boală. Reprezentanţi ai...
23.12.2014 | 11:38
ALERTA in PUSCARIE Becali si Cristi Borcea in PERICOL

Potrivit unor surse din penitenciar, în instituţie este pericol de izbucnire a unei epidemii de TBC, după ce mai mulţi deţinuţi ar fi suspectaţi de această boală. Reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) ne-au dezvăluit că, în cursul acestei luni, la Penitenciarul Poarta Albă s-ar fi înregistrat un caz de îmbolnăvire cu TBC.

Drept urmare, medicii de la spitalul puşcăriei au luat măsuri de la primele suspiciuni, au izolat mai multe celule şi au început evaluarea deţinuţilor care ar fi intrat în contact cu purtătorul bolii.

“A fost demarată o anchetă epidemiologică, însă până în prezent nu a fost confirmat nici un caz de tuberculoză”, a precizat Cristina Cîrlan, purtătorul de cuvânt al ANP.

Totuşi, ancheta continuă şi în prezent, iar toţi cei care au simptomele specifice tuberculozei sunt atent verificaţi.

Probleme şi în arestul Capitalei

Printre cei aflaţi în evidenţa medicilor din puşcărie se află şi VIP-urile din spatele gratiilor, respectiv Gigi Becali, dar şi Cristi Borcea, cel din urmă fiind deja un cunoscut al doctorilor penitenciarului, având în vedere că suferă de probleme cardiace şi a mai avut nevoie de îngrijiri medicale.

Situaţia nu este însă singulară! Aşa cum Libertatea a dezvăluit recent, şi în arestul Poliţiei Capitalei, trei deţinuţi au fost diagnosticaţi cu această boală uşor transmisibilă.

Astfel, toţi cei închişi aici, printre care şi afaceristul Dorin Cocoş, fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, cercetaţi în dosarul Microsoft, şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, riscă să se infecteze.

sursa: libertatea.ro  

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!