Fotbal intern

STEAUA. Ofertă pentru omul de 50 milioane euro. “Vorbesc cu Reghe!”

STEAUA. Vlad Mihalcea, jucătorul adus de Mirel Rădoi la Steaua în vara anului 2015 nu a reuşit să se integreze pînă acum la prima echipă şi are şanse să fie împrumutat în această iarnă....
15.11.2016 | 15:51
STEAUA Oferta pentru omul de 50 milioane euro Vorbesc cu Reghe
ADVERTISEMENT

STEAUA. Vlad Mihalcea, jucătorul adus de Mirel Rădoi la Steaua în vara anului 2015 nu a reuşit să se integreze pînă acum la prima echipă şi are şanse să fie împrumutat în această iarnă.

STEAUA. În vara lui 2015, Mirel Rădoi i-a cerut lui Gigi Becali transferul puştiului Vlad Mihalcea după ce Massimo Pedrazzini i-l recomandase cu cîteva săptămîni înainte de startul sezonului. Convins că va pune mîna pe o mină de aur, latifundiarul din Pipera nu a stat pe gînduri şi l-a adus cu 250.000 de euro de la Braşov pe jucătorul care avea 16 ani şi jumătate. Dar după ce a ajuns la un acord cu părinţii fotbalistului, Gigi Becali i-a pus în contract tînărului jucător o clauză de reziliere de 50.000.000 de euro! Anunţul a fost făcut atunci chiar de impresarul mijlocaşului, Sorin Paraschiv.

ADVERTISEMENT

“Sper să mă înţeleg cu Steaua. Îl vreau la Braşov!”

STEAUA. Vlad Mihalcea nu a reuşit să se impună la prima echipă a Stelei, jucînd mai mult pentru Steaua II, iar Cornel Ţălnar, antrenorul formaţiei FC Braşov, a mărturisit pentru FANATIK.RO că îl doreşte la echipa sa pe talentatul mijlocaş. “Îl doresc de mai mult timp pe Mihalcea la Braşov. L-am vrut şi în vară, dar nu am reuşit să îi conving pe cei de la Steaua să ni-l împrumute. O să discut şi acum cu Reghe . Poate o să ajung la un acord cu el, deoarece Mihalcea are mai multe şanse să joace la noi la Braşov. Vreau să promovez în Liga I şi am nevoie de un mijlocaş bun ca el. Sper să reuşesc să îmi întăresc echipa în această iarnă”, a încheiat Cornel Ţălnar.

Meme a fost nemulţumit de Mihalcea

STEAUA. În urmă cu cîteva luni Mihai Stoica nu s-a arătat deloc încîntat de Vlad Mihalcea, fiind deranjat în special de condiţia fizică a acestuia. “Cît timp te schimbi în vestiar cu Kharja, care, la 33 de ani, face 20 de tracţiuni şi tu nu faci una, e o mare, mare problemă. Dacă nu eşti conştient că ajungi la 17 ani în vestiarul Stelei… Băi, băiatule, dă-ţi viaţa, vino la antrenament cu două ore înainte, pleacă două ore după, fii concentrat sută la sută la fotbal“, a spus Meme.

ADVERTISEMENT

1 singur meci a jucat Mihalcea pentru Steaua în acest campionat

50.000.000 de euro este clauza de reziliere a lui Mihalcea la Steaua