Simona Halep

Petra Kvitova, jos pălăria în fața Simonei Halep! Ce mesaje i-a trimis românca după ce a depășit-o în clasamentul WTA

29.01.2019 | 11:59
Petra Kvitova jos palaria in fata Simonei Halep Ce mesaje ia trimis romanca dupa ce a depasito in clasamentul WTA

Petra Kvitova spune că a fost impresionată de comportamentul Simonei Halep. Jucătoarea de tenis din Cehia și-a scos pălăria în fața fostului lider mondial din circuitul feminin. Reacția româncei atunci când a fost depășită în clasamentul WTA a fost una de clasă, a precizat Kvitova. De remarcat că cele două jucătoare au o relație de prietenie, lucru confirmat de cele trei mesaje pe care Halep i le-a trimis în ultima perioadă.

Simona mi-a trimis trei mesaje frumoase în ultima perioadă: după victoria de la Sydney, după meciul din sferturile de finală de la Australian Open, cu Ashleigh Barty, şi după finala cu Naomi Osaka. Este grozav că avem o relaţie atât de bună când suntem în fruntea clasamentului WTA, a declarat Petra Kvitova, într-o conferinţă de presă.

Petra Kvitova, jos pălăria în fața Simonei Halep! Jucatoarea Simona Halep (numarul 1 WTA la simplu, numarul 77 WTA la dublu), din reprezentativa Romaniei, joaca impotriva jucatoarei Viktorija Golubic (numarul 115 WTA la simplu, numarul 71 WTA la dublu) din reprezentativa Elvetiei, in cadrul confruntarii dintre Romania si Elvetia, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, sambata, 21 aprilie 2018. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Simona Halep a câștigat 18 turnee WTA de-a lungul carierei

Cu toate acestea, Kvitova a precizat că nu a discutat niciodată cu Simona Halep despre clasamentul WTA, unul în care Naomi Osaka a devenit lider mondial în urma victoriei de la Australian Open. Cu Simona nu am vorbit despre clasament. Eu încerc să-mi îmbunătăţesc jocul şi cred că asta se va observa şi în clasament, a mai adăugat cehoaica de 28 de ani.

Cele două jucătoare de tenis puteau să se întâlnească în meciul direct de FED Cup, dar Petra Kvitova a anunțat că a decis să nu joace pentru naționala ei. România întâlnește Cehia chiar în primul tur al competiției. Cele două țări se întâlnesc în Grupa Mondială, în condițiile în care Cehia este deținătoarea trofeului. Ea trebuie să-şi apere titlul la turneul de la Sankt Petersburg, cu o săptămână înainte, iar apoi va merge la Doha, a declarat antrenorul Miroslav Cernosek despre Petra Kvitova.  26 de titluri WTA a câștigat cehoaica până în acest moment.

  • 2 titluri de Grand Slam a reușit să-și adjudece Petra Kvitova, 2011 și 2014 la Wimbledon