Fanatik Show

Petre Grigoraş: ”Şumudică este PIAZA REA! Îl felicit pentru asta!”

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a declarat la finalul partidei cu Chiajna, încheiată la egalitate, 1-1, că elevii lui au fost confuzi şi au făcut multe greşeli. De...
04.11.2014 | 19:30
Petre Grigoras Sumudica este PIAZA REA Il felicit pentru asta

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a declarat la finalul partidei cu Chiajna, încheiată la egalitate, 1-1, că elevii lui au fost confuzi şi au făcut multe greşeli. De asemenea, el a mai spus că ar fi avut un penalty, pe care arbitrul nu l-a acordat.

”Am început bine şi am terminat bine. Doar atît. N-am avut luciditatea necesară, am fost confuzi, am făcut greşeli de transmitere a balonului, n-am avut prospeţime. Cred că ei au avut şi ratarea campionatului, la 0-0. Am înţeles însă că la acel henţ făcut de ei s-ar fi putut dicta penalty, dar aşa a văzut tuşierul, nu mai comentez. Am avut penalty şi cu Dinamo, dar nu l-a mai contestat nimeni. Astăzi, nu ne-am ridicat la un nivel ridicat. Am avut mai multe ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe şuturi la poartă. Pentru noi este o situaţie confuză, care poate deveni dramatică”, a declarat Petre Grigoraş.

”Matulevicius şi Răduţ sunt doi jucători importanţi. Mi i-aş fi dorit în teren astăzi, dar din păcate nu s-a putut. Valoroşi, dar nu trebuie să plîngem acum. Cei care au intrat ar fi trebuit să facă diferenţa. Avem multe meciuri egale. Niciodată nu mi-a plăcut să joc la egal şi nu mă bucură acest lucru. Eu cred că trebuia, după ocazii, să avem 6-7 puncte în plus. Dar, cum am mai spus, fotbalul se joacă pe goluri, nu pe şuturi”, a mai declarat Grigoraş şa FANATIK SHOW, de pe Look TV.

Antrenorul de la Pandurii a vorbit şi despre Marius Şumudică, tehnicianul Concordiei care a spus că într-o statistică este neînvins în duelul celor doi. ”Eu nu fac statistici, dar dacă e aşa, îl felicit pentru asta. Înseamnă că Şumudică e piaza rea”, a încheiat Grigoraş.

Fotbalistul de la Pandurii, Paul Anton, recunoaşte că el şi colegii lui nu au făcut o partidă bună, dar spune că ar fi avut nevoie doar de puţină şansă pentru a cîştiga.

”N-am făcut o partidă bună. Poate dacă aveam puţină şansă, am fi cîştigat. Nici nu ne gîndeam că puteam să ajungem aici, în subsolul clasamentului. Trebuie să muncim mai mult. Trebuie să apară si rezultatele. Sperăm cu Braşovul, pentru că în seara asta n-am făcut un joc spectaculos, dar suntem în creştere. Deci, ne gîndim pe viitor la rezultate pozitive”, a declarat Paul Anton la FANATIK SHOW, de pe Look TV.