Fotbal intern

Petrolul îşi vinde vedetele şi schimbă antrenorul!

Situaţia tensionată de la Petrolul naşte noi repercusiuni, în sensul că trei dintre piesele grele din lotul "lupilor", Tamuz, Albin şi Alcenat vor fi scoşi în pauza de iarnă pe tarabă,...
30.11.2014 | 20:30
Petrolul isi vinde vedetele si schimba antrenorul
ADVERTISEMENT

Situaţia tensionată de la Petrolul naşte noi repercusiuni, în sensul că trei dintre piesele grele din lotul “lupilor”, Tamuz, Albin şi Alcenat vor fi scoşi în pauza de iarnă pe tarabă, conducerea sperînd să obţină în schimbul lor o sumă cuprinsă între 4 şi 5 milioane de euro, care va avea rolul de a acoperi prima parte a deficitului de 15 milioane de euro.

După ce DIICOTUL l-a ridicat pe patronul Dan Capră, iar acesta a ajuns în arest preventiv, o parte a jucătorilor de la Petrolul au refuzat să se mai antreneze de frică să nu fie arestaţi, iar oamenii care conduc destinele clubului au decis că acesta trebuie să intre în insolvenţă, detalii dezvăluite de FANATIK.RO. Pe lîngă această măsură, oficialii de la Petrolul au pregătit alte cîteva mutări care au rolul de a stabiliza din punct de vedere financiar gruparea prahoveană, cu toate că asta ar putea însemna o diluare semnificativă a competitivităţii sportive. Concret, şefii vor ca la iarnă să vîndă cele mai grele piese ale “lupilor”, pe Tamuz, Alcenat şi Albin.

ADVERTISEMENT

Salariile de la Petrolul, reduse cu 25 la sută!

Se spera ca în schimbul fiecăruia să se obţină, în medie, 1,5 milioane de euro, adică o sumă cumulată care să se încadreze între 4 şi 5 milioane de euro, bani necesari achitării primei tranşe a deficitului de peste 15 milioane de euro o dată ce Petrolul intră în insolvenţă. Cum datoriile ar rămîne uriaşe şi după această operaţiune, conducătorii clubului s-au gîndit şi la alte variante prin care să facă rost de bani. În acest context, în cadrul unei şedinţe, tuturor jucătorilor din lot li s-a propus diminuarea contractului cu 25 la sută începînd cu luna decembrie, situaţie care a fost acceptată, conform surselor FANATIK.RO, de toţi, cel puţin pînă în vară.

1011283_10202944791004010_5838969016867456933_n

Yesilova, antrenor principal?!

Dacă la nivelul lotului ar putea să nu existe foarte multe modificări în pauza din intersezon, cu excepţia celor trei mai sus amintiţi, surpriza ar putea veni la nivelul băncii tehnice, acolo unde Gigi Mulţescu a făcut o treabă foarte bună alături de staff-ul din care mai fac parte Yuksel Yesilova, Cătălin Mulţescu şi Daniel Timofte. Mai exact, toţi membrii staff-ului ar putea fi puşi pe liber, cu excepţia turcului care, în acest moment îndeplineşte rolul de director sportiv. Acesta are o clauză contractuală conform căreia dacă ar fi dat afară, clubul trebuie să-i achite salariul pînă la final, motiv pentru care, se pare, conducerea vrea să-i ofere postul de antrenor principal pînă la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

150.000 de euro este salariul anual al lui Juan Albin la Petrolul, cel mai mare din lotul Petrolului

5 victorii, 2 egaluri şi o înfrîngere are Gigi Mulţescu pe banca Petrolului în cele opt partide în care i-a pregătit pe “lupi” pînă acum

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!