Fotbal intern

PETROLUL-STEAUA. S-a SĂTURAT şi vrea să îşi REZILIEZE contractul

Gruparea din Ploieşti nu o duce prea bine în ultima perioadă. Petrolul a intrat în insolvenţă la începutul anului, iar problemele financiare sînt la ordinea zilei.  ...
15.10.2015 | 23:58
PETROLULSTEAUA Sa SATURAT si vrea sa isi REZILIEZE contractul

Gruparea din Ploieşti nu o duce prea bine în ultima perioadă. Petrolul a intrat în insolvenţă la începutul anului, iar problemele financiare sînt la ordinea zilei.  

Mai mulţi jucători au ales să plece în vara trecută, toate acestea după ce problemele au devenit din ce în ce mai serioase. Şefii Petrolului s-au orientat către alţi jucători mai ieftini, dar cu care îşi doreau să se lupte pentru titlu în noul sezon. Lucrurile nu au stat aşa cum şi-au plănuit, iar echipa “lupilor” se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1.

DINAMO. Planul lui Rednic dacă UEFA îi lasă pe ”cîini” în Europa 

Petrolul primeşte vizita Stelei, duminică, de la ora 20:30, iar tehnicianul “lupilor”, Sebi Tudor, întîmpină probleme de lot. Francezul Nicolas Farina nu a făcut parte din echipa “lupilor” în ultima etapă a turului, atunci cînd Petrolul a primit vizita bănăţenilor de la ACS Poli Timişoara , iar mijlocaşul nu va evolua nici în partida cu Steaua.

Ratează Şumudică o MEGA ofertă? ”I-a plătit SALARIUL în avans!”

Farina i-a anunţat pe oficialii Petrolului că are probleme medicale şi doreşte să facă recuperarea în Franţa, dar FANATIK.RO a aflat că situaţia este cu totul alta.

Nu a mai fost plătit de 2 luni şi vrea să plece

Conform surselor FANATIK.RO, francezul în vîrstă de 29 de ani este nemulţumit de faptul că nu a mai fost plătit de mai bine de 2 luni şi nu îşi mai doreşte să continue colaborarea cu gruparea din Ploieşti. Farina le-a pus o condiţie ca să revină în lotul “lupilor”. Francezul îşi doreşte să primească salariile restante în următoarea săptămînă, iar dacă oficialii Petrolului nu îi vor vira banii în cont, acesta este hotărît să se întoarcă în Ploieşti, dar doar pentru a îşi rezilia contractul.

DINAMO. SCANDAL în vestiar! De ce a SCHIMBAT Rednic căpitanul 

“Farina este nemulţumit de atitudinea oficialilor Petrolului. El îşi doreşte să fie plătit pentru serviciile sale, iar dacă cei de la Petrolul nu îi vor vira banii în cont, atunci el o să revină în România pentru a ajunge la un acord cu aceştia şi să îşi rezilieze contractul”, a spus o sursa FANATIK.RO.

A refuzat să se antreneze

Acesta nu este primul episod care îl are în prim plan pe francezul în vîrstă de 29 de ani. La sfîrşitul lunii septembrie, Nicolas Farina şi Jeremy Faug-Porret nu au participat la un antrenament al “lupilor”, toate acestea după ce nu şi-au primit banii din partea conducerii.   CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

8 partide a jucat Farina în tricoul Petrolului

150.000 de euro este cota lui Farina, conform transfermarkt.com