Fotbal intern

Pierdere importantă pentru Dinamo! “Nicu Galerie” a încetat din viață

18.09.2019 | 12:14
Pierdere importanta pentru Dinamo Nicu Galerie a incetat din viata
Celebrul dinamovist Nicu Galerie a încetat din viață. Sursă Foto: Sportpictures

Nicolae Paraschiv, cunoscut printre ultrași “Nicu Galerie” a încetat din viață în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 5:00. Fostul șef din peluza lui Dinamo suferea de litiază biliară, iar recent a fost supus unei intervenții chirurgicale. După primele ore, cauza decesului nu a fost stabilită.

A murit “Nicu Galerie”

Unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai lui Dinamo, Nicu Galerie, a încetat din viață în dimineața zilei de miercuri. . Nicolae Paraschiv suferea de litiază biliară, o afecțiune a fierii, iar recent a fost supus unei intervenții chirurgicale. Tragica veste a fost anunțată de pagina de Facebook a proiectului “Dinamoviști pentru Dinamo”.

Drum lin spre ceruri, Nicu Galerie!
Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a lui Nicolae Paraschiv, cunoscut de noi toți, ca “Nicu Galerie”. S-a stins o viaţă de om, națiunea dinamovistă a pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că Nicu al nostru, cel care a condus galeria dinamovistă o lungă perioadă de timp, a plecat la ceruri. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihnește-l în pace!”, se arată pe pagina dedicată suporterilor dinamoviști.

Nicolae Paraschiv a decedat în dimineața zilei de miercuri. Sursă Foto: Facebook
Nicolae Paraschiv a decedat în dimineața zilei de miercuri. Sursă Foto: Facebook

Cum a mai fost declarat mort în trecut

“Nicu Galerie” a fost un adevărat personaj în rândul suporterilor dinamoviști. Fostul lider de galerie rememora în urmă cu câțiva ani, metoda inedită prin care fanii lui Dinamo încercau să facă rost de bani de la Nicolae Badea. Concret, ultrașii au mers la patron pentru a-i cere banii necesari organizării funeraliilor pentru “Nicu Galerie”.

Toți au zis că eu m-am dat mort. Într-o dimineață niște băieți din galerie nu aveau bani. Ei s-au gandit să-i spuna lui Nicolae Badea că am murit și să îi ceară bani. Dar ei nu s-au gandit că iese tam -tam. L-au sunat pe domnul Badea dimineața și i-au zis că am murit. Le-a zis să meargă la el și le-a dat 3 milioane. Domnul Badea, om calculat cum era, a zis să vina soția. Băieții l-au sunat iar și au zis că vor să mă țină la capelă. A doua zi mi-au făcut ieșirea de la spital. Vin la Dinamo și il văd pe bucătar ca se uita ciudat la mine. L-am sunat pe domnul Badea si i-am zis că nu știu nimic“, povestea Nicolae Paraschiv.