Simona Halep

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în sferturi la Miami: “Îmi place să joc contra surorilor Williams”

26.03.2019 | 01:21
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Miami Imi place sa joc contra surorilor Williams

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Miami, turneu de categoria Premier Mandatory, și rămâne în cursa pentru revenirea pe primul loc în clasamentul WTA. Românca a avut un meci mai ușor decât în runda precedentă. A trecut fără emoții de Venus Williams, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep, mulţumită de jocul ei în partida cu Venus: “Ştiam că trebuie să lupt până la capăt”

“Mă bucur că rezist de atât de mult timp în top 10, îmi place să joc tenis. Iar efortul meu este răsplătit. Am știut că Venus nu cedează, că trebuie să lupt până la capăt. Am jucat bine, este mereu o plăcere să joc împotriva surorilor Williams. Mulțumesc tuturor celor din tribune, ne vedem în runda următoare”, a declarat Simona Halep la finalul partidei cu Venus Williams.

În sferturile de finală, Simona Halep va înfrunta o adversară din China. Rivala ei pentru un loc în semifinalele turneului din Florida se va alege din partida dintre Yafan Wang și Qiang Wang, programată în această noapte. Taylor Townsend şi Polona Hercog sunt adversarele de care Simona trecuse înainte de a o elimina pe Venus Williams.

Simona Halep revine pe primul loc în clasamentul WTA dacă va câştiga turneul de la Miami

Pentru a fi sigură de revenirea pe prima poziţie în clasamentul WTA, Simona Halep ar avea nevoie să câştige turneul de la Miami. Ar fi prima dată pentru ea când se impune în Florida, unde cea mai bună performanţă este o accedere în semifinale, unde era învinsă de Serena Williams.

Simona Halep nu a fost presată de punctele pe care trebuia să le apere din ediţia precedentă a competiţiei. În 2018, românca era eliminată surprinzător, încă din turul 3, de poloneza Agnieszka Radwanska, jucătoare care s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut.