Fotbal intern

ULUITOR! A COTIZAT cu banii săi: ce jucător A DAT 125.000 de euro Stelei!

Mihai Pintilii a fost primul jucător al Stelei din ultimii ani care a renunţat, de bună voie, sub propria semnătură, la prima pentru cîştigarea campionatului şi calificarea în Liga...
12.08.2014 | 00:02
ULUITOR A COTIZAT cu banii sai ce jucator A DAT 125000 de euro Stelei

Mihai Pintilii a fost primul jucător al Stelei din ultimii ani care a renunţat, de bună voie, sub propria semnătură, la prima pentru cîştigarea campionatului şi calificarea în Liga Campionilor, de 125.000 de euro, după ce a ales să joace pentru următorele trei sezoane la Al Hilal.

3.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-VIITORUL CONSTANTA 4-0,LIGA 1 (18.10.2013)

Raul Rusescu, Vlad Chiricheş, Ciprian Tătăruşanu, Mihăiţă Neşu şi Dorin Goian au fost printre fotbaliştii Stelei care nu au mai văzut nici un ban din primele de obiectiv după ce au părăsit Steaua. În aceste condiţii, surprinzător poate pentru o parte dintre apropiaţii fostului jucător al roş-albaştrilor, FANATIK.RO a aflat că Mihai Pintilii a fost fotbalistul care a semnat de bunăvoie că renunţă la prima pentru cîştigarea  titlului şi calificarea în grupele Ligii Campionilor, care era inclusiv stipulată în contractul său cu echipa din Ghencea. Motivul? Oferta financiară primită de la Al Hilal a fost atît de bună, încît fostul căpitan al Stelei a renunţat, fără să stea pe gînduri, la bonusul consistent pe care îl avea de încasat de la Steaua!

pintilii3

De la “Ce-s nebun, să renunţ la 125.000?” la “Dă-o naibii de primă!”

Surse din anturajul fostului fotbalist al Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO care a fost reţeta financiară cea care l-a făcut pe Mihai Pintilii să renunţe la prima de 125.00 de euro pentru cîştigarea campionatului. Pintilii era decis să plece de la Steaua, dar înainte de a pleca Reghe la arabi, le-a transmis colegilor că el nu va renunţa în ruptul capului la prima de 125.000 de euro: “Trebuie să fiu nebun să renunţ la prima de obiectiv. I-am spus şi lui Argăseală că plec la prima ofertă, să ia şi Steaua bani pe mine, dar nu renunţ la munca mea!”

622794-pintilii2

 

Poziţia mijlocaşului s-a schimbat radical la puţin timp, cînd Reghecampf l-a sunat şi i-a spus că-l ia la Al Hilal, iar arabii îl vor umple de bani! “Descurcă-te cu Steaua”, i-a transmis Reghe, care tocmai avusese multe bătăi de cap pentru a rezilia el însuşi contractul cu Gigi Becali pentru a putea ajunge la arabi!

Acela a fost momentul în care Pintilii a alergat după Vali Argăseală, pentru a semna orice fel de act care să îi asigure mutarea la Al Hilal: “Renunţ şi la prima de 125.000 de euro, dă-o naibii”, a transmis mijlocaşul cionducerii Stelei!

Fostul căpitan al Stelei, Mihai Pintilii,a debutat deja pentru Al Hilal în prima rundă din campionatul ligii saudite. Integralist, mijlocaşul român a jucat foarte bine în partida contra echipei Al Oruba, iar elevii lui Laurenţiu Reghecampf s-au impus cu scorul de 4-1 (vezi video aici).

pinti1

“Pintilii a debutat oficial la Al Hilal lu nu renunţă la echipa naţională”

Pintilii nu a renunţat la echipa naţională, a purtat o discuţie cu Victor Piţurcă şi au stabilit că în cazul în care selecţionerul va avea nevoie de serviciile sale, atunci el va răspunde fără nicio problemă la o eventuală convocare”, ne-a spus apropiatul lui Pintilii.

2:FOTBAL:ROMANIA-ARGENTINA,AMICAL (5.03.2014)

 

4, 9 milioane de euro este salariul pe 3 sezoane al lui Pintilii la Al Hilal

2,4 milioane de euro a încasat Steaua de la arabi, în urma transferului lui Pintilii

600.000 de euro e suma plătită de Steaua către Pandurii Tg. Jiu, în momentul transferului mijlocaşului în Ghencea