Piovaccari caută senzaţii noi. Unde a ajuns fostul atacant stelist

Un fost atacant al Stelei pare că nu-şi găseşte locul. După ce a plecat din Australia, Federico Piovaccari, s-a întors mai aproape de casă, la Cordoba, în Spania, iar acum a pornit într-o...
01.07.2017 | 19:36
Piovaccari cauta senzatii noi Unde a ajuns fostul atacant stelist

Un fost atacant al Stelei pare că nu-şi găseşte locul. După ce a plecat din Australia, Federico Piovaccari, s-a întors mai aproape de casă, la Cordoba, în Spania, iar acum a pornit într-o nouă aventură. La 32 de ani, jucătorul italian a semnat cu formaţia de ligă secundă din China, Zhejiang Yiteng. Nu contează că aceasta a terminat în a doua jumătate a clasamentului în sezonul trecut, au dictat… milioanele.

Piovaccari a fost unul dintre cei mai iubiţi juăatori ce au evoluat la Steaua în ultimii 10 ani, marcând 16 goluri în urmă cu 3 ani. Graţie golurilor sale din dubla cu Legia Varşovia (golul victoriei de la Bucureşti cu 1-0 şi golul de 0-1 din retur), Steaua ajuns în grupele Champions League. Italianul a evoluat în 43 de meciuri pentru fosta campioană a României, fiind titular în 26 dintre acestea.

Piovaccari, campion cu Steaua în 2014

După despărţirea de Steaua, Piovaccari, fotbalist care are în palmares un titlu de campion al României, în sezonul 2013-2014 şi o Supercupă a României, în 2013, a mai jucat la Western Sydney Wanderers, Eibar şi Cordoba. De remarcat că nu a mai avut succesul din Ghencea, în luna mai a anului 2016 clubul din Sydney refuzând să-i activeze opţiunea de prelungire a contractului. Pentru gruparea de la Antipozi, marcase 2 goluri în 14 apariţii.

Devenit jucător liber de contract, Piovaccari a semnat, pe data de 17 august 2016, cu echipa spaniolă Eibar. Acum, s-a dus în China, pe drumul deja bătătorit de alţi italieni celebri, precum Cannavaro, Lippi, Pellè sau Fabio Capello, care deja au performanţe notabile în ţara asiatică.

piovac

Tags: