Life

Planeta Jupiter (în Capricorn), în sextil cu Neptun aflat în Pești. Cum ne va afecta fenomenul din 27 iulie

21.07.2020 | 10:41
Planeta Jupiter in Capricorn in sextil cu Neptun aflat in Pesti Cum ne va afecta fenomenul din 27 iulie
Jupiter în sextil cu Neptun din 27 iulie. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter, considerată marea benefică în astrologie, aflată în Capricorn, se va amplasa în sextil cu Neptun în Pești din 27 iulie. Acest fenomen astrologic își va pune amprenta în mod pozitiv asupra majorității semnelor zodiacale.

Jupiter în sextil cu Neptun din 27 iulie: Care sunt efectele

Înainte de a intra în previziunile pentru fiecare zodie, să aflăm ce înseamnaă acest sextil. În astrologie, când o planetă se află în sextil cu cealaltă, înseamnă că sunt la o poziționare de 30 de grade, cu orbul recomandat de 6 grade.

ADVERTISEMENT

Când două planete se află în sextil, asta înseamnă că se sprijină reciproc și își pun în valoare lucrurile bune. Dar ce înseamnă sprijin reciproc când vorbim despre Jupiter și Neptun?

După cum spuneam mai sus, Jupiter este considerat marele benefic. Atunci când Jupiter intră într-o anumită zodie sau are un parcurs cât de cât liniar, el vine cu surprize plăcute și încearcă să aducă alinare acolo unde a existat suferință.

ADVERTISEMENT

Căror zodii li se schimbă puțin viața

Cât despre Neptun, această planetă este asociată în astrologie cu tot ce înseamnă întunericul, însă întunericul trebuie văzut din perspectiva necunoscutului, a misterului ori a lucrurilor neînțelese de mintea umană.

Așadar, un Jupiter în pragmaticul Capricorn (zodie de pământ materialistă și extrem de hotărâtă) în sextil cu vulnerabilul Pești care îl are pe Neptun în domiciliu anunță o atenuare a unei psihoze generale create în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Zodiile care se vor mai liniști după ce vor afla că unele lucruri trebuie abordate diferit sunt Săgetătorii, Scorpionii, Peștii, Vărsătorii, Gemenii și Leii.

Pentru cei enumerați, ultima perioadă a fost plină de grele încercări din multe puncte de vedere. Cu acest sextil, abia din 27 iulie vor începe cele mai multe dintre ele, în special Săgetătorii, Gemenii și Scorpionii, să prindă mai mult curaj și să fie un pic mai egoiste.

ADVERTISEMENT

Berbecii, Taurii, Racii și Balanțele nu vor avea nici de suferit, dar nici motive de bucurie în urma acestui fenomen. Ei își vor continua traiectoria ca până acum. Fecioarele vor prinde un plus de energie și vor reuși să îi ajute pe ceilalți, în schimb, să se mai echilibreze în marea de haos, același lucru fiind valabil și pentru Capricorni.

ADVERTISEMENT