Life

Planeta Saturn intră în Vărsător pe 17 decembrie. Ce lecții au de învățat zodiile

16.12.2020 | 16:14
Planeta Saturn intra in Varsator pe 17 decembrie Ce lectii au de invatat zodiile
ADVERTISEMENT

Planeta Saturn intră în zodia Vărsător pe 17 decembrie, iar acest eveniment astrologic va produce o serie de schimbări în viețile multora. Multe zodii vor avea câte ceva de învățat după această dată, pregătindu-se pentru următorul fenomen important, al intrării lui Jupiter în același semn de aer, pe 19 decembrie.

Atunci când planeta marilor lecții de viață, a răsturnării tuturor karmelor, Saturn intră în Vărsător se produc adevărate revoluții în special în găsirea de soluții pentru probleme comune umanității.

ADVERTISEMENT

Așadar, în perioada următoare am putea asista la un salt în tehnologie, la noi descoperiri științifice, unele mai contestate decât altele, dar care pe termen lung ne vor face viața mai ușoară și mai frumoasă.

Planeta Saturn tranzitează zodia Vărsător pe 17 decembrie: efectele sunt în mare parte benefice

Există și un mare efect negativ al acestui tranzit saturnian. Libertatea de expresie ar putea fi îngrădită și asta deoarece oamenii care nu se adaptează noilor vremuri ar putea să fie marginalizați, considerați incapabili să progreseze, să vadă realitatea.

ADVERTISEMENT

Lecția pe care toate zodiile trebuie să o învețe, având în vedere că planeta străbate Vărsătorul, cel mai mare artist din cele 12 semne ale horoscopului, este cea a creației, a inovației.

Trebuie să ne cultivăm în perioada ce vine gândirea creativă și să promovăm idealuri noi, soluții pe care în mod obișnuit nu le-am fi îmbrățișat de teamă ori din lipsă de cunoștințe. Acum nu vom mai avea scuze să riscăm căci vom avea la îndemână atât informațiile necesare, cât și resursele fizice, tehnologice.

ADVERTISEMENT

Racii și Scorpionii au probleme emoționale

Berbecii, Taurii, Gemenii, Capricornii și Peștii trebuie să fie cu ochii ca pe butelie pe relațiile cu partenerii de afaceri. Pot apărea capcane, mici chițibușării care i-ar putea lăsa cu ochii-n soare.

Racii și Scorpionii traversează o perioadă complicată din punct de vedere emoțional și trebuie să renunțe la anumite preconcepții. Leii, Fecioarele și Balanțele trebuie să se bazeze mai mult pe intuiție și să dea liber sentimentelor să-și facă de cap.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au nevoie de echilibru, de liniște, iar Saturn le deschide ochii în privința anumitor teme fierbinți cu care au avut de-a face în ultimul an, în timp ce Vărsătorii pot da marea lovitură la toate capitolele vieții.

 

ADVERTISEMENT