Life

Planeta Uranus intră în Taur pe 15 august. Ce se întâmplă cu cele 12 zodii până la finalul lunii

10.08.2020 | 14:10
Planeta Uranus intra in Taur pe 15 august Ce se intampla cu cele 12 zodii pana la finalul lunii
ADVERTISEMENT

Planeta Uranus va intra în zodia Taur pe 15 august, iar efectele vor începe să se resimtă din a doua zi până la finalul lunii. De la 1 septembrie încolo am putea spune cu toții că vom trăi o nouă viață.

Planeta Uranus intră în Taur pe 15 august

În astrologie, planeta Uranus semnifică nevoia de schimbare continuă. Atunci când Uranus are mersul direct într-o zodie de pământ, așa cum se va întâmpla din 15 august, chiar de Adormirea Maicii Domnului,  sunt afectate inevitabil și zodiile de apă.

ADVERTISEMENT

Uranus vine și schimbă paradigmele sociale într-un mod de multe ori violent, așa că ne-am putea aștepta la o serie de răsturnări de situație de la jumătatea lunii încolo.

Orbita planetei stă aproximativ 7 luni în fiecare semn zodiacal, iar acum Taurul este cel care se va bucura de schimbările pe care le va aduce Uranus.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la nivel personal nu vom simți neapărat schimbările, în acest context vorbim mai degrabă de o energie colectivă, de ceva generațional, căci iese la iveală dorința de desfășurare fără a mai ține cont de reguli.

Chiar dacă efectele schimbărilor sunt bune, important e să trecem de ele, căci Uranus are și părți negative. Tranzitul planetei provoacă deseori instabilități, șocuri, reacții și gândiri haotice, comportamente care mai de care mai stranii, de la animale până la oameni. Putem vorbi chiar de o mică rebeliune a întregii naturi.

ADVERTISEMENT

Efectele fenomenului, zodie cu zodie

Berbecii vor fi puși în ipostaze noi la locul de muncă și vor fi obligați să schimbe modul de lucru, în timp ce Taurii vor fi protejați pe plan profesional, chiar încurajați să investească până la începutul lunii septembrie în ceva al lor, ceva ce poate fi de durată.

Gemenii trebuie să renunțe la anumite inhibiții, dar să revină cu picioarele pe pământ, în timp ce Racii se vor deprima destul de tare din cauza problemelor amoroase. Nu e exclusă o despărțire definitivă în cazul nativilor de apă în perioada care vine.

ADVERTISEMENT

Leii sunt avantajați de tranzitul lui Uranus în Taur, căci pentru ei orice nouă aventură, chiar și dacă are elemente negative, e o provocare ce trebuie depășită.

Fecioarele se decuplează de la anumite obiceiuri nesănătoase pe care le aveau de mult și devin mult mai zen, iar Balanțele își schimbă de la garderobă, locuință și vesela din casă până la prieteni.

Scorpionii sunt meditativi, Uranus aducându-le suficiente motive de îngrijorare cu privire la greșelile care se răsfrâng asupra lor în moduri ciudate.

Săgetătorii au nevoie de liniște și de o gândire pozitivă ca să treacă cu bine peste anumite obstacole. Vor reuși să iasă la suprafață pentru că vor dovedi că au multă tărie de caracter.

Capricornii au o perioadă bună, iar pe ei tranzitul nu face decât să îi motiveze să muncească și mai mult, ba chiar le aduce mai mulți bani.

Vărsătorii și Peștii trebuie să rezolve conflicte din trecutul lor sau al familiilor din care fac parte.

 

ADVERTISEMENT