Pariuri sportive

Play-off cu premii XXL la Casa Pariurilor! 300 de lei săptămânal

06.03.2020 | 21:53
Playoff cu premii XXL la Casa Pariurilor 300 de lei saptamanal

La start de play-off și play-out în Casa Pariurilor Liga 1, fanii noștri sunt răsplătiți cu bonusuri săptămânale! CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă spectaculos pentru titlu, dar FC Botoșani și FCSB sunt aproape și sunt gata să profite de orice pas greșit al favoritelor.

Bonusuri XXL la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor, sponsorul principal al Ligii 1, îți oferă motive în plus să joci și să urmărești meciurile din prima ligă, la începutul primăverii. Știm că pariorii de la Casa Pariurilor sunt cu ochii pe meciurile din fiecare weekend, iar selecțiile pe Liga 1 aduc acum bonusuri XXL.

Poți câștiga până la 300 de lei premii săptămânale. Mai mult, pentru finalul de sezon, Casa ți-a pregătit premii speciale, de până la 1.000 de lei! Pentru a intra în cursă trebuie să intri în contul online, să joci bilete cu minimum un meci din Liga 1 și cu miză minimă de 50 de lei. Poți juca atât pre-match, cât și live. Apoi, pe casapariurilor.ro urmărești în direct și în exclusivitate fiecare partidă din Liga 1.

Indiferent de rezultatul echipei tale favorite, tu câștigi săptămânal și te pregătești să încasezi o primă specială la finalul campionatului. CLICK AICI pentru toate detaliile.

Avem parte de un final de sezon echilibrat și imprevizibil, în care campioana CFR Cluj trebuie să lupte din greu pentru o nouă participare în Liga Campionilor. Tu ești alături de favoriții tăi și noi te premiem! Cine câștigă titlul? Ce face Dinamo la retrogradare? Reușește Voluntari să se salveze?

Nu e nevoie să știi răspunsurile pentru a câștiga banii în fiecare săptămână. La Casa Pariurilor ai cele mai bune cote pe Liga 1 și te bucuri de premii etapă de etapă.

Am dat startul în play-off-ul din Liga 1! Acum îți susții echipa și câștigi premii XXL, pe site sau pe aplicația de mobil. Totul pentru fotbal, totul pentru suporterii români. Casă fie bine!