Fotbal intern

Pleacă Dennis Man de la FCSB? Gigi Becali: „Cineva a făcut o ofertă exact pe suma pe care am cerut-o eu” FANATIK a aflat echipa

Pleaca Dennis Man de la FCSB Gigi Becali Cineva a facut o oferta exact pe suma pe care am ceruto eu FANATIK a aflat echipa

Venirea lui Adrian Stoian la FCSB poate reprezenta și un pas în plus în ceea ce privește plecarea lui Dennis Man. Gigi Becali a declarat că vestea zilei nu este transferul mijlocașului din Serie B, ci faptul că în sfârșit a primit o ofertă așa cum și-a dorit mereu. Latifundiarul din Pipera susține că în acest moment există o formație gata să pună banii jos pentru Dennis Man. Conform patronului roș albaștrilor suma ar fi una uriașă pentru fotbalul românesc.

UPDATE, ora 17:30. FANATIK.RO a aflat că echipa care îl doreşte Dennis Man este Zenit St. Petersburg. Mutarea este intermediată de Arcadie Zaporojanu, cel care a declarat pentru FANATIK că i-ar putea aduce la vară o ofertă de 30 de milioane de euro lui Gigi Becali pentru Dennis Man. Oferta ruşilor este în acest moment de 13 milioane de euro. 


“Marea surpriză nu e Stoian, și nici faptul că ar putea să plece Gnohere, marea surpriză e că cineva a făcut o ofertă pentru Man exact pe suma pe care am cerut-o eu”, a spus Becali pentru ProTV.

Pleacă Dennis Man de la FCSB Dennis Man se bucura dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 2 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dennis Man a devenit un adevărat om de gol pentru FCSB

Nici vorbă de o formație din zona arabă. Gigi Becali spune că Dennis Man are șanse să plece la o formație de top din Europa. Mai mult de atât, Becali crede că un singur lucru îl mai desparte în acest moment de o adevărată bombă pe piața transferurilor. Ar avea nevoie să ia titlul la finalul acestui sezon. “E o echipa mare de tot. Nu, nu esta vorba de zona araba, e echipa mare. Le-am cerut 30 de milioane de euro. Daca nu il dau acum pe Man si luam campionatul, la vara il dau cu 50 de milioane de euro”, a mai spus Gigi Becali.

Dennis Man declara și el la finalul anului trecut că își dorește mai degrabă să câștige titlul cu FCSB în Liga 1 Betano, abia apoi să plece în străinătate. ”Sunt fericit că se vorbește despre mine, dar important este să rămân concentrat pe ce am de făcut. Dacă îmi voi face treaba cât mai bine, atunci probabil va veni și un transfer. Dar, dorința mea cea mai mare pentru anul viitor, 2019, este aceea de a câștiga campionatul cu Steaua”, spunea Dennis Man.

  • 17 goluri a marcat Dennis Man în tricoul roș albaștrilor