Chipciu a plecat de urgenţă din Antalya! De ce s-a întors

Chipicu a primit acceptul lui Reghecampf de a reveni în România, mijlocaşul urmînd să participe la botezul fiicei sale, Medeea-Maria....
11.10.2013 | 14:19
Chipciu a plecat de urgenta din Antalya De ce sa intors

Chipicu a primit acceptul lui Reghecampf de a reveni în România, mijlocaşul urmînd să participe la botezul fiicei sale, Medeea-Maria.

Profitînd de pauza datorată jocurilor echipei naţionale, Steaua a plecat într-un cantonament în Antalya, pe parcursul căruia va juca două partide amicale, contra lui Şahtior Doneţk (11 octombrie) şi Al Shorta (13 octombrie), campioana Irakului. Din delegaţia care s-a deplasat în Turcia a făcut parte şi Alex Chipciu, care a revenit după o gravă accidentare suferită sezonul trecut la derby-ul cu Dinamo. Mijlocaşul s-a antrenat separat de restul lotului, iar revenirea sa pe gazon într-o partidă oficială se va produce, cel mai probabil, în etapa următoare a Ligii I. Profitînd de faptul că nu este apt pentru meciurile cu Şahtior şi Al Shorta, Chipiciu s-a învoit la Reghecampf şi a primit acceptul să revină în România pentru a participa la botezul fetiţei sale, Medeea-Maria.

O singură dată i-am schimbat scutecele”

La eveniment vor fi prezenţi foşti colegi ai mijlocaşului de la FC Braşov, dar şi mai mulţi prieteni şi apropiaţi. În lipsa lui Chipiciu, plecat cu echipa în cantonament, de pregătirea botezului s-a ocupat iubita sa, Andreea, ajutată îndeaproape de mamă şi soacră. De altfel, cele două sînt foarte importante pentru mijlocaş, acesta recunoscînd într-un interviu acordat FANATIK că îl ajută enorm la creşterea micuţei. “Am noroc cu mama şi cu soacra pentru că stau pe la noi, iar eu pot să dorm noaptea şi astfel să mă odihnesc pentru antrenamente. Încă e mică, plînge, doarme mult şi nu am timp să socializez prea mult cu ea. Cred că doar o dată i-am schimbat scutecele ăleia mici. Mi s-a schimbat viaţa, de cînd am o fetiţă sînt mai liniştit, familia e pe primul loc pentru mine acum”, a povestit Chipciu.

Relaţie specială cu Reghe şi Anamaria

Laurenţiu Reghecampf nu a stat deloc pe gînduri cînd Chipciu i-a cerut să-l învoiască, tehnicianul înţelegînd că botezul micuţei Medeea-Maria reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viaţa elevului său. Mijlocaşul are o relaţie aparte cu Reghe, pe care îl consideră ca pe un al doilea tată. Mai mult, iubita sa, Andreea, este prietenă foarte bună cu Anamaria Prodan, soţia tehnicianului Stelei. De altfel, Reghecampf este foarte popular printre jucătorii din Ghencea, asta după ce antrenorul a permis fotbaliştilor să-şi aducă în cantonamente soţiile şi prietenele.

Radu Ştefan e tată de gemeni

Anul 2013 a fost unul de vis pentru foşti sau actuali jucători ai Stelei, dar şi pentru fotbalişti români care evoluează peste hotare. În luna aprilie, Ana, soţia lui Paul Pîrvulescu, a născut la o clinică din Bucureşti primul copil al familiei, pe Lucas Andrei. Naşii de botez ai micuţului au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. La aproape patru luni distanţă a venit rîndul lui Bănel Nicoliţă, fost jucător la Steaua, să devină tată. Prietena sa, Cristina, a născut o fetiţă, Amalia Ioana, care a fost creştinată în urmă cu cîteva zile, petrecere la care au fost prezenţi aproape 100 de invitaţi. Tătic a devenit şi Nicolae Muşat, fostul “cîine” mîndrindu-se cu încă o fetiţă, Maria. În luna mai, din postura de căpitan al lui Lazio, Radu Ştefan a devenit tată de gemeni. Soţia sa, Alexandra, i-a dăruit fundaşului doi micuţi, pe Valdo Constantin şi Alessia Maria, ambii primind nota zece la naştere.