Premier League

Ploaie torențială înaintea derby-ului orașului Manchester! Old Trafford, inundat!

24.04.2019 | 21:26
Ploaie torentiala inaintea derbyului orasului Manchester Old Trafford inundat

În această seară, de la ora 22:00, are loc duelul dintre Manchester United și Manchester City, iar ambele echipe au mize importante în joc. Cu o oră înainte de meci, o ploaie torențială a avut loc în oraș, iar o parte a acoperișului de pe Old Trafford a cedat, motiv pentru care un tunel ce duce spre una dintre tribune a fost inundat. 

Ploaie torențială înaintea derby-ului orașului Manchester

De altfel, atât de rău a plouat în Manchester, încât un meci de cricket ce se disputa în apropierea stadionului Old Trafford a fost abandonat. Precipitațiile s-au oprit între timp, astfel că organizatorii au suficient timp la dispoziție pentru a remedia problema apărută.

Acoperisul arenei Old Trafford a cedat din cauza ploii torentiale
Acoperisul arenei Old Trafford a cedat din cauza ploii torentiale

Manchester United încearcă să câștige acest meci pentru a rămâne în cursa pentru locurile 3-4. În plus, jucătorii lui Solskjaer au două motivații suplimentare: vor să revină cu o victorie după umilința trăită săptămâna trecută cu Everton, scor 0-4, dar și să-și oprească rivala din cursa pentru titlu. Deși în cazul celui de-al treilea argument trebuie menționat că fanii lui United nu ar zice nu unui titlu câștigat de City în detrimentul rivalei istorice Liverpool.

Manchester City se află în plină luptă pentru titlu cu Liverpool. Dacă echipa lui Guardiola își va câștiga această restanța, va reveni pe primul loc și depinde doar de rezultatele sale până la finele stagiunii. Este ultimul hop dificil pentru City, care în weekend a învins-o pe Tottenham.

Echipa lui Guardiola mai are de jucat cu Burnley, Leicester, Brighton și Watford. Burnley și Brighton sunt două adversare la îndemână, Leicester este redutabilă, dar meciul are loc pe Etihad, în timp ce duelul din ultima etapă va fi unul complet lipsit de miză pentru Watford. În comparație, Liverpool pare să aibă un program mai dificil, cu deplasare la Newcastle și meci în ultima etapă cu Wolves.