Premier League

Pogba a fost numit căpitan la Manchester, dar forțează un transfer la Barcelona

16.08.2018 | 17:41
Pogba a fost numit capitan la Manchester dar forteaza un transfer la Barcelona

Paul Pogba a fost numit căpitan la Manchester, dar nu este fericit pe Old Trafford și forțează un transfer la Barcelona, chiar dacă relația sa cu tehnicianul Jose Mourinho încă mai poate fi refăcută. Oficialii lui United au anunțat că francezul nu este de vânzare, însă Pogba a ajuns la o înțelegere cu gruparea de pe Camp Nou și nu își mai poate lua gândul de la campionatul Spaniei.

Mourinho a încercat să îl liniștească pe jucător numindu-l căpitan în primul meci al sezonului jucat împotriva lui Leicester. La final, Pogba a dat de înțeles că nu are de gând să se împace cu antrenorul portughez. Jurnaliștii englezi scriu că francezul ar fi vrut să ajungă în Spania încă de acum doi ani. După ce agentul nu a reușit să îi convigă pe oficialii Barcelonei și ai lui Real Madrid că merită să îl cumpere, Pogba a plecat în cele din urmă de la Juventus Torino la Manchester United.

În vârstă de 25 de ani, Pogba și-a anunțat șefii de pe Old Trafford, dar și coechipierii, că nu mai vrea să joace pentru United. Fotbalistul ar fi dispus să aștepte până la următoarea perioadă de transferuri de la începutul anului viitor și chiar până la cea de la finalul sezonului, însă este clar că relația cu Jose Mourinho a ajuns într-un punct în care este aproape imposibil de remediat. După ce l-a numit căpitan în primul meci al sezonului din Premier League, portughezul s-a arătat extrem de nemulțumit de reacția pe care jucătorul a avut-o după meci.

Pogba a fost numit căpitan la Manchester, dar forțează un transfer la Barcelona

Internaţionalul francez a deschis scorul în victoria “diavolilor” cu Leicester, scor 2-1, din prima etapă din Premier League, însă situaţia lui rămâne incertă. Fotbalistul de 25 de ani a fost nemulţumit de unele remarci făcute de Jose Mourinho în această vară şi şi-a dorit să plece de la echipă. După primul meci al sezonului, Paul Pogba a fost întrebat dacă este fericit la Manchester United, iar mijlocaşul a evitat să ofere un răspuns clar, ba mai mult a spus că nu poate să vorbească prea mult. “Sunt lucruri pe care le pot spune şi altele pe care nu le pot spune. Altfel, risc să fiu amendat dacă vorbesc prea mult. O să dau totul pentru fanii echipei şi pentru colegii mei de la echipă. Putem spera titlu cu lotul pe care îl avem. Trebuie să arătăm acest lucru pe teren, trebuie să jucăm şi mai bine şi avem nevoie ca oamenii să aibă încredere în noi”, a declarat Paul Pogba.

După Campionatul Mondial din Rusia, competiţie câştigată de Franţa, Paul Pogba a susţinut că ar putea să fie ultimul lui turneu final major alături de selecţionata pregătită de Didier Deschamps. Ar putea să fie ultimul meu Campionat Mondial. Sunt realist când spun asta. Nu ştiu ce se poate întâmpla mâine. Poate să apară un jucător mai bun ca mine sau să mă accidentez. Mă bucur că sunt la turneul final şi încerc să nu bag în seamă criticile şi să vorbesc doar pe teren. Dau tot ceea ce este mai bun pentru acest tricou, echipă şi pentru Franţa. Îmi doresc să câştig acest Campionat Mondial”, a declarat Paul Pogba.

Tags: