Fotbal international

Pogba a spus da lui PSG! Dar a pus o condiţie pentru transfer

Internaţionalul francez Paul Pogba este dispus să plece în vară de la Manchester United şi să vină la PSG. Dar pune o condiţie fundamentală pentru a accepta.
11.04.2018 | 12:59
Pogba a spus da lui PSG Dar a pus o conditie pentru transfer
ADVERTISEMENT

Paul Pogba a fost one man show pentru United în formidabila victorie din derbyul oraşului Manchester contra rivalei City. United a fost condusă cu 2-0 şi a reuşit să întoarcă rezultatul la 3-2. Internaţionalul francez a marcat două dintre cele trei goluri, având cea mai bună evoluţie a sa în tricoul alb-roşu în această stagiune.

Se ştie că între el şi antrenorul Jose Mourinho există o relaţie tensionată, tehnicianul portughez lansând tot felul de acuze la adresa jucătorului. Acesta şi-a contactat agentul, pe influentul Mino Raiola, pentru a-i căuta echipă, pentru că vrea să plece de sub comanda lui The Special One, al cărui tactică i se pare prea puţin ofensivă şi spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Pogba a fost adus la United ca fiind cel mai scump transfer din lume

Pogba a fost cumpărat în vara lui 2016 de către United de la Juventus pentru suma de 105 milioane euro, cel mai mare transfer din fotbal la acea dată. Valorea sa în acest moment nu trece de 120 de milioane, poate chiar mai jos de atât. Una dintre echipele care îl vor atât pe el, cât şi pe compatriotul Anthony Martial este multipla campioană a Franţei, PSG, unde acum se caută schimbarea de strategie, prin aducerea a tot ce este valoros pe plan autohton.

Însă, pentru a părăsi pe United şi a semna cu PSG Pogba a anunţat că trebuie să i îndeplinească o condiţie, fără de care mutarea nu va avea loc. Francezul spune da pentru PSG numai dacă pe Parc des Princes va rămâne şi braziianul Neymar. Dacă acesta va pleca, atunci nici Pogba nu va mai semna cu PSG – anunţă siteul parisunited.net.

ADVERTISEMENT