Fotbal intern

Poli Iaşi – FCSB se joacă în nămeţi! Stadionul din Copou e acoperit de zăpadă. Foto

19.11.2018 | 17:40
Poli Iasi  FCSB se joaca in nameti Stadionul din Copou e acoperit de zapada Foto

Poli Iaşi – FCSB se joacă în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, iar partida ar putea să aibă loc în nămeţi, toate aceste după ce de două zile ninge neîncetat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Iarna şi-a intrat în drepturi la Iaşi, iar fotbaliştii lui Flavius Stoican au fost nevoiţi să pregătească partida cu FCSB pe un stadion îngheţat. Zăpada s-a aşternut pe arena “Emil Alexandrescu” din Copou şi fotbaliştii lui Poli Iaşi înfruntă temperaturi scăzute pentru ca la ora meciului cu vicecampioana României să fie 100% pregătiţi din punct de vedere fizic.

Şanse mari ca Poli Iaşi – FCSB să se joace în nămeţi

Oficialii echipei FC Poli Iaşi au postat imagini de la şedinţa de pregătire care a avut loc luni, 19 noiembrie, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, iar pe FCSB o aşteaptă o vreme neprietenoasă în Copou. În condiţiile în care va continua să ningă şi să fie o temperatură scăzută, terenul se va prezenta în condiţii grele, iar fotbaliştii pot avea probleme mari. La ora meciului FC Poli Iaşi – FCSB se anunţă o temperatură de -1 grad, iar cea resimţitî va fi -4.

Fotbaliştii de la Poli Iaşi la un antrenament susţinut înaintea meciului cu FCSB

După 15 etape jucate din sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, FC Poli Iaşi se află pe locul 11, cu 17 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna, Dinamo Bucureşti şi Dunărea Călăraşi. Echipa pregătită de Flavius Stoican a obţinut 5 victorii, a remizat de două ori şi a fost învinsă de 8 ori. De partea cealaltă, FCSB ocupă locul 2, cu 28 de puncte, la două în spatele liderului CFR Cluj. “Roş-albaştrii” au 8 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri.

  • 28 de puncte a adunat FCSB din 15 etape jucate în Liga 1 Betano
  • 11 puncte are Poli Iaşi în sezonul 2018 – 2019

FC Poli Iaşi – FCSB va avea loc în etapa a 16-a, duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, pe Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport. Toate fazele importante ale meciului sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.